Fotbal intern

Dan Petrescu vrea să transfere un internațional român. “Ne-ar interesa!” Care este situația fotbalistului

16.08.2019 | 10:50
Dan Petrescu vrea sa transfere un international roman Near interesa Care este situatia fotbalistului

Dan Petrescu a reușit să împartă lotul CFR-ului în două pentru a putea să facă față în Champions League și în Casa Pariurilor Liga 1, dar antrenorul campioanei României vrea să transfere un internațional român care ultima oară a jucat în Gruia. “Bursucul” speră să reușească să-l aducă în Gruia pe Cristi Manea, fotbalist care a impresionat la Campionatul European U21 din Italia și San Marino.

Dan Petrescu vrea să transfere un internațional român

Dan Petrescu a vorbit despre Cristi Manea, iar antrenorul campioanei României recunoaște că și-ar dori să îl aibă la echipă pe internaționalul român care se află sub contract cu Apollon Limassol. Deși ar vrea să îl transfere pe fundașul român, “Bursucul” susține că acesta ar putea să ajungă la CFR Cluj doar dacă e liber de contract, toate acestea deoarece ardelenii nu au posibilitatea să plătească 3.000.000 de euro, atât cât vrea Apollon, informație dezvăluită de FANATIK pe 5 aprilie 2019.

“Nu știu care e situația lui. Ultima oară a fost la noi. Dacă ar fi liber de contract, îți dai seama, un jucător ca Manea ne-ar interesa”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă susținută înaintea meciului pe care CFR Cluj îl va juca împotriva celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, ora 21.00.

Cristi Manea se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Manea se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Viitorul lui Cristi Manea se decide săptămâna viitoare

FANATIK vă oferă detalii despre situația lui Cristian Manea, fotbalist care după ce și-a încheiat împrumutul la CFR Cluj nu și-a găsit un nou angajament. Fundașul în vârstă de 22 de ani mai are contract cu Apollon Limassol, dar acesta nu face parte din lotul ciprioților pentru sezonul 2019 – 2020. Mai mult, fotbalistul care a câștigat de două ori titlul cu CFR Cluj a făcut tot posibilul să se mențină în formă după Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino.

Astfel, internaționalul român cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro s-a retras în Constanța, acolo unde a apelat la un preparator fizic pentru a rămâne la un nivel bun din punct de vedere fizic, după ce a ratat pregătirea de vară pe care jucătorii de la echipa națională a României U21 au efectuat-o după terminarea Campionatului European. Mai mult, o hotărâre în ceea ce privește viitorul său o să fie luată în cursul săptămânii care vine, iar fotbalistul va afla la ce echipă va evolua în sezonul 2019 – 2020.

  • 4.000.000 de euro este cota lui Cristi Manea, conform transfermarkt.comn
  • 2 titluri și o Supercupă a României a câștigat Cristi Manea cu CFR Cluj