Dan Petrescu vs Nicolae Dică. Pe cine alege Ţiţi Dumitriu

Eduard Popa   
in Fotbal intern
09/02/2018, 08:38
Dan Petrescu vs Nicolae Dică. Pe cine alege Ţiţi Dumitriu

Ţiţi Dumitriu este de părere că stilurile celor doi antrenori sunt foarte diferite. Astfel, Dan Petrescu este un antrenor foarte bun defensiv, pe care îl învingi foarte greu, în timp ce Nicolae Dică e genul de tehnician care dă frâu liber imaginaţiei jucătorilor. 

”Petrescu e mai pragmatic, e omul care joacă indiferent cum şi în ce fel până când marchează gol. După aceea e foarte greu să-l mai dai peste cap. Pe Dan Petrescu nu poţi să-l baţi cu 2-1. Dacă marcheaza un gol poate ai şansa unui meci egal, dar dacă marchează două, a câştigat. Chiar dacă nu e un joc foarte plăcut ochiului, e un joc care îi conferă şansă în orice duel.”, a spus Ţiţi Dumitriu, la Telekom Sport.

Ţiţi Dumitriu: „La Steaua e echipă de fantezie”

”La Steaua e altceva, e echipă de fantezie, de atac, de jucători care reuşesc unele faze cu adevărat interesante şi aduc echipa la victorie”, a descris fostul antrenor al Stelei, înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj.

Ca jucător al Stelei, Dumitriu a câştigat trei Cupe ale României în anii ’60, iar ca antrenor al roş-albaştrilor a câştigat 4 titluri, trei la mijlocul anilor ’90 şi în sezonul 2004/2005, când i-a luat locul pe banca tehnică lui Walter Zenga. Steaua va juca derbyul cu CFR Cluj sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.