News

Dan Puric, răspuns pentru CTP: ”Sunt o vită ortodoxă, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle”

31.10.2020 | 00:29
Dan Puric raspuns pentru CTP Sunt o vita ortodoxa saracul asta psihopatul ma trimis inapoi in iesle
Dan Puric, răspuns pentru CTP: Sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Puric a ieșit la atac după ce Cristian Tudor Popescu (CTP) a intrat în conflict cu ortodcșii și cu Patriarhul Daniel.

”Sunt bucuros că sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut”, a spus Puric, vineri seară, într-o emisiune la Antena3.

ADVERTISEMENT

Actor, scriitor și regizor de teatru, Puric a vorbit și despre protestele împotriva virusului COVID, dar și despre tragedia de la Colectiv.

Dan Puric, atac la adresa lui CTP

”Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă. Patriarhul este un simbol, drapelul este un simbol.

ADVERTISEMENT

Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.

Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori? Nici comuniștii nu au îndrăznit de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui că să stăm în case că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui.” – a spus Dan Puric la Antena3.

ADVERTISEMENT

Dan Puric nu este primul care îl atacă pe Cristian Tudor Popescu. CTP a fost criticat vineri seară de primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Puric este deranjat de tot ce se întâmplă în momentul acesta și consideră că ”suntem într-un război”. Cunoscutul artist a vorbit și despre tragedia de la Colectiv.

ADVERTISEMENT

”Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic. La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus ”haimanalele de la Colectiv”, nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu ”Jos Patriarhul, jos Biserica!”. A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule.”, a spus Dan Puric.

ADVERTISEMENT