Life

Dan Silviu Boerescu dezvăluie adevăratul motiv al divorțului Ancăi Țurcașiu de soțul ei: „Am verificat din două surse”

23.07.2020 | 15:54
Dan Silviu Boerescu dezvaluie adevaratul motiv al divortului Ancai Turcasiu de sotul ei Am verificat din doua surse
Dan Silviu Boerescu a vorbit despre divorțul Ancăi Țurcașiu. Sursa foto: libertatea.ro/ Fotografie editată de Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a mărturisit că ar fi aflat adevăratul motiv al divorțului Ancăi Țurcașiu de soțul ei, unul din cei mai cunoscuți stomatologi din București.

Dan Silviu Boerescu susține că problemele cu banii au dus la divorțul Ancăi Țurcașiu

Fostul conducător al revistei Playboy a declarat la Teo Show că nu e vorba de nicio infidelitate la mijloc, așa cum s-a zvonit în ultimele ore.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Anca a decis să pună capăt relației pare a fi unul financiar.

Dan Silviu Boerescu susține că pandemia și-a pus amprenta serios asupra relației lor. Anca nu a mai avut oferte în ultima vreme, cum li s-a întâmplat multor artiști, iar soțul ei nu dorea să se întoarcă la cabinetul stomatologic.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu: „Foarte bine că a divorțat”

Anca Țurcașiu a anunțat zilele trecute că se separă de George Cristian, fără să intre în detalii despre motivele care au dus la această neașteptată despărțire după douăzeci de ani.

Despre acest divorț a vorbit, în schimb, vecinul și prietenul Ancăi de la Corbeanca, Cristian Țânțăreanu: „Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașul puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume.

ADVERTISEMENT

Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”.

Artista a precizat foarte clar în anunțul divorțului că nu va oferi niciun interviu pe această temă și că subiectul este unul cu totul închis pentru ea.

ADVERTISEMENT
Tags: