Sport

Dan Șucu a dezvăluit, în sfârșit, adevăratul motiv pentru care l-a dat afară de la Rapid pe Daniel Niculae!

Dan Șucu a dezvăluit la conferința de prezentare a noului președinte de la Rapid, Viorel Moldovan, de ce l-a demis pe Daniel Niculae din funcție.
12.06.2024 | 14:04
Dan Sucu a dezvaluit in sfarsit adevaratul motiv pentru care la dat afara de la Rapid pe Daniel Niculae
Dan Șucu spune de ce l-a demis pe Daniel Niculae și l-a numit președinte pe Viorel Moldovan. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu l-a prezentat oficial pe noul președinte de la Rapid. Viorel Moldovan a susținut prima conferință de presă în calitate de oficial al clubului din Giulești. Tot la acest eveniment, acționarul majoritar al echipei a mărturisit de ce a renunțat la Daniel Niculae.

Dan Șucu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a demis pe Daniel Niculae de la Rapid

Dan Șucu l-a ales pe Viorel Moldovan pentru funcția de președinte al Rapidului. Fostul atacant al „Generației de Aur” l-a înlocuit pe Daniel Niculae, demis de conducerea clubului la finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

La conferința de prezentare, Dan Șucu nu l-a uitat pe fostul său colaborator. Patronul echipei din Giulești a dezvăluit ce l-a mânat să recurgă la decizia de a renunțat la serviciile lui Daniel Niculae. În viziunea sa, „Nico” nu avea aptitudinile pe care fondatorul Mobexpert le consideră esențiale la un lider.

Dan Șucu este de părere că fostul internațional român a preferat să se erijeze în confortabilul rol de „băiat bun” decât să ia inițiativa și să-și asume decizii care o puteau face pe Rapid să aibă un sezon mai bun.

ADVERTISEMENT

„Daniel Niculae e un băiat excepțional. A făcut foarte multe lucruri bune aici și sunt convins că va mai lucra împreună cu noi. Nu există o obișnuință a noastră să ne spălăm rufele în public.

Singurul lucru pe care nu l-am considerat la locul lui este că pentru un conducător, pentru cineva care conduce, diferența dintre un băiat bun și un băiat corect. Un lider nu poate fi un băiat bun. El trebuie să fie hotărât, decisiv, sever, și să judece întotdeauna cu aceeași măsură indiferent de cine e în fața lui, fără prietenii, fără dușmănii. Băieții buni nu sunt întotdeauna și lideri”, a declarat Dan Șucu, la conferința de prezentare a lui Viorel Moldovan.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, impresionat de Viorel Moldovan: „Întruchipează ceea ce apreciez eu”

De asemenea, descrierea pe care Dan Șucu i-a făcut-o lui Viorel Moldovan la prezentare poate fi interpretată ca un reproș la adresa lui Daniel Niculae. Omul de afaceri a mărturisit că a fost determinat să-l numească președinte datorită unor calități pe care le-a remarcat în decursul timpului.

„Domnul Moldovan întruchipează ceea ce apreciez eu mai mult în viață, un om competent, luptător, ambițios, determinat, pasionat, dar în același timp integru din punct de vedere moral. E un om serios care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care eu le apreciez și dânsul le întruchipează pe toate”, a mai spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Este al treilea mandat al lui Viorel Moldovan la Rapid. Prima aventură a fost în calitate de fotbalist profesionist, în sezonul 2006 – 2007, când giuleștenii, conduși de Răzvan Lucescu, au ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

Șapte ani mai târziu, fostul număr 9 al echipei naționale a revenit la clubul alb-vișiniu în calitate de antrenor, când echipa era în Liga 2. A rezistat însă doar 30 de partide, unde a avut o medie de 1.87 puncte pe meci, iar în iunie 2014 a plecat.

La 10 ani distanță de la ultima experiență de la Rapid, Viorel Moldovan îmbracă sacoul de președinte al clubului după un sezon în care clubul a terminat pe ultimul loc în play-off, în ciuda faptului că obiectivul era clasarea pe podium.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el