Sport

Dan Șucu a dezvăluit oficial că a intrat în luptă cu Gigi Becali pentru transferul unui fotbalist de top: „E o competiție între Rapid și FCSB pentru el”

Dan Șucu visează la primul titlu în Superliga României. Acționarul din Giulești e gata să se bată cu Gigi Becali pentru transferul unui jucător.
12.06.2024 | 14:46
Dan Sucu a dezvaluit oficial ca a intrat in lupta cu Gigi Becali pentru transferul unui fotbalist de top E o competitie intre Rapid si FCSB pentru el
Louis Munteanu, din ce în ce mai aproape de Rapid. Anunțul făcut de Dan Șucu Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid București se pregătește pentru următorul sezon de Superliga. Acționarul majoritar al echipei, Dan Șucu, a luat decizia de a schimba o mare parte din stafful clubului pentru a aduce plusul de care echipa are nevoie pentru a câștiga titlul, iar acum pregătește primele transferuri.

Revoluție la Rapid

Giuleștenii au un nou antrenor și președinte. Nord-irlandezul Neil Lennon va ocupa funcția de tehnician al echipei. El a fost adus în locul lui Bogdan Lobonț și speră că experiența sa bogată în fotbalul european va transforma Rapidul într-o adevărată forță.

ADVERTISEMENT

Săptămâna aceasta, Dan Șucu l-a numit președinte la Rapid pe Viorel Moldovan. Mutarea a fost una cu totul neașteptată, întrucât acesta nu ocupase în trecut funcții de conducere. El și-a fixat următoarele obiective în cadrul unei conferințe de presă.

Louis Munteanu, pe lista giuleștenilor

Tot în această conferință de presă, Dan Șucu a dezvăluit că Rapid este în continuare foarte interesată de serviciile lui Louis Munteanu. Atacantul și-a terminat împrumutul la Farul Constanța și se va întoarce la Fiorentina. Fotbalistul este dorit atât de echipa din Giulești, cât și de rivalii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu. (N.r. Sunteți într-o competiție cu rivalii de la FCSB pentru transferul lui Louis Munteanu?) Cum să nu fie o competiție. Este evident o competiție între Rapid și FCSB”, a declarat acționarul majoritar al echipei, Dan Șucu.

Dan Șucu: „Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu mai mult în viață”

Viorel Moldovan va avea la Rapid o funcție atipică. El a stat în trecut pe banca giuleștenilor, însă nu a ocupat la niciun club un rol administrativ. Dan Șucu a făcut câteva lămuriri despre sarcinile pe care noul președinte de la Rapid le va avea. Acesta va fi implicat în partea sportivă a clubului, dar se va ocupa și de departamentul de comunicare.

ADVERTISEMENT

„Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez eu mai mult în viață. Un om competent, ambițios, dar în același timp integru din punct de vedere moral. Un om serios care impune respect. Dânsul le întruchipează pe toate. 

Probabil că știți că Rapid este organizat în două departamente independente, care se susțin unul pe celălalt. Departamentul de business care creează veniturile și departamentul sportiv și tehnic. Ele se susțin una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Domnul Moldovan își va folosi experiența pe care a acumulat-o în platourile de televiziune pentru că va coordona și tot ce înseamnă partea de comunicare a clubului”, a transmis Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici