Sport

Dan Șucu anunță o altă față a Rapidului după numirea oficială a lui Neil Lennon: „Fără jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă”

Dan Șucu a oferit o primă reacție după numirea oficială a lui Neil Lennon. Acționarul majoritar din Giulești anunță schimbări masive la Rapid.
20.05.2024 | 16:10
Dan Sucu anunta o alta fata a Rapidului dupa numirea oficiala a lui Neil Lennon Fara jucatori care sasi manifeste rapidismul la 3 noaptea din discoteca
Dan Șucu a reacționat în premieră după venirea lui Neil Lennon la Rapid. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Neil Lennon este noul antrenor al Rapidului. Antrenorul nord-irlandez a fost prezentat oficial în cursul zilei de luni, 20 mai. Dan Șucu este extrem de mulțumit pentru că a reușit să-l aducă pe Neil Lennon la Rapid. Acționarul majoritar din Giulești anunță un „Rapid mai puternic”.

Dan Șucu anunță o altă față a Rapidului după numirea oficială a lui Neil Lennon

Dan Șucu este ferm convins că Neil Lennon, campion de 5 ori în Scoția cu Celtic, poate repeta performanța și pe banca Rapidului. La fel ca tehnicianul în vârstă de 52 de ani, Dan Șucu s-a arătat entuziasmat după negocieri și a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Neil Lennon.

ADVERTISEMENT

„Stimați rapidiști,

Mă mulțumește faptul că domnul Neill Lennon, o legendă în Marea Britanie, atât ca jucător, cât și ca antrenor, se alătură proiectului nostru. Luând în considerare cariera sa, este cel mai titrat specialist străin venit să antreneze în România.

Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate.

ADVERTISEMENT

Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul.

„Fără jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă”

Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă.

ADVERTISEMENT

Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată”, se arată în prima parte a scrisorii lui Dan Șucu pentru suporterii Rapidului.

Dan Șucu anunță schimbări masive: „Lennon va fi ajutat de un Rapid mai puternic”

Rapid a ratat toate obiectivele în sezonul actual. Giuleștenii au fost eliminați prematur din Cupa României și au încheiat play-off-ul SuperLigii pe ultimul loc. Dan Șucu a vorbit despre salariul lui Neil Lennon la Rapid și, totodată, a anunțat schimbări masive în Giulești.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu i-a mulțumit lui Mircea Lucescu. „Ne-am fi dorit să avem puterea financiară de a-i oferi un salariu pe măsura celui apărut în presă, dar, momentan, nu suntem la acel nivel.

Vrem să ajungem acolo în următorii ani și putem să o facem doar pe baza unor performanțe sportive foarte bune. Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club RAPID mai puternic!

Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători.

Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!”, au fost cuvintele lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”