Sport

Dan Șucu anunță un buget record pentru Rapid: “Sperăm să câștigăm campionatul”. Fiul milionarului a semnat cu giuleștenii

Rapid i-a oferit primul contract de fotbalist profesionist lui Dan Matei Șucu, fiul co-patronului din Giulești și și-a asigurat bugetul pentru următorii ani. Miliardarul anunță investiții record.
03.09.2022 | 12:51
Dan Sucu anunta un buget record pentru Rapid Speram sa castigam campionatul Fiul milionarului a semnat cu giulestenii
Dan Șucu are motive întemeiate să investească la Rapid. Fiul lui cel mare tocmai a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu gruparea giuleșteană. Miliardarul anunță un buget uriaș pentru trupa lui Adi Mutu. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giuleștenii i-au oferit primul contract de profesionist fiului miliardarului Dan Șucu și și-au asigurat bugetul pentru următorii ani. Omul de afaceri anunță investiții uriașe la Rapid.

Dan Șucu anunță noi investiții masive după ce fiul lui a semnat cu Rapid

Rapid nu strălucește, din punct de vedere al exprimării din teren, dar efervescența fanilor și investițiile masive din ultimul timp au dus-o în fruntea clasamentului unde împarte poziția de lider cu Farul Constanța. Cele două echipe sunt departajate doar de golaveraj.

ADVERTISEMENT

Oficialii din Giulești au anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că Dan Matei, fiul de 16 ani al co-patronului feroviarilor, a semnat primul contract de fotbalist profesionist.

Pentru trupa lui Adi Mutu ”achiziția” reprezintă garanția unor investiții fără precedent la gruparea de sub Podul Grant. Dan Șucu a detaliat planul de business pentru următorii ani.

ADVERTISEMENT

”Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Pentru sezonul 2023/2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 (de milioane de euro – n.r.) mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul”, a explicat miliardarul, pentru AS.ro.

ADVERTISEMENT

Până să se autofinanțeze Rapid va beneficia de investiții de milioane din partea co-proprietarilor

Dan Șucu a mai anunțat că deși clubul Rapid este departe de a se autofinanța, dar că acest lucru nu reprezintă nicio problemă pentru gruparea feroviară. Miliardarul, împreună cu Victor Angelescu vor acoperi deficitul bugetar.

”Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari.

ADVERTISEMENT

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit.

În acest sezon, am avut venituri de 2 milioane și ceva de euro, spre 3 milioane de euro, și cheltuieli de 4 milioane și ceva de euro. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente”, a mai spus omul de afaceri.

Mesajul emoționant al Dianei Șucu după ce fiul ei a semnat cu Rapid

Soții Dan și Diana Șucu au doi băieți, Petru Andrei Cristian, în vârstă de 14 ani, și Dan matei, de 16 ani, ambii legitimați la gruparea din Giulești. Ultimul este începând de vineri fotbalist profesionist.

Mama puștiului i-a transmis un mesaj emoționat după ce acesta a semnat primul contract de fotbalist profesionist cu echipa finanțată chiar de tatăl lui.

”Felicitări, Iubitul meu copil! Ai semnat primul contract din viața ta! Tatăl tău, fratele tău și eu, mama ta, suntem extrem de mândri de ține! Te iubesc infinit și îmi doresc că Dumnezeu să te iubească și el! Îți doresc să ai drum drept și lumină, Iubitule!”, a postat Diana Șucu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT