Sport

Dan Șucu, detalii importante despre Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0. A anunțat și ce se întâmplă cu Lobonț

Dan Șucu, patronul Rapidului, a anunțat noul antrenor al Rapidului. Ce se întâmplă cu Bogdan Lobonț. Ce spune despre jucătorii care vor pleca din Giulești.
20.05.2024 | 00:15
Dan Sucu detalii importante despre Neil Lennon dupa Rapid  FCSB 20 A anuntat si ce se intampla cu Lobont
Dan Șucu a anunțat când va fi prezentat oficial noul antrenor al Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu e în sfârșit mulțumit după ce Rapid a reușit să câștige derby-ul cu FCSB, prima victorie din acest play-off. Patronul giuleștenilor, ultimele informații despre noul antrenor al echipei.

Dan Șucu a confirmat că Neil Lennon va semna cu Rapid. Ce se întâmplă cu Bogdan Lobonț”

Dan Șucu a anunțat că Neil Lennon este noul antrenor al Rapidului: „N-am mai plecat de vreo două luni atât de liniștit de la stadion. Noi știm că mâine ar trebui să semneze contractul (n.r. Neil Lennon) și sper să aveți plăcerea ca marți să avem conferința de presă”.

ADVERTISEMENT

Deși fanii l-au înjurat și i-au cerut demisia, Șucu a decis ca „Pisica” să continue la Rapid: „Bogdan Lobonț va rămâne în mod cert în club și îi mulțumim pentru tot ce a făcut.

Patronul Rapidului a vorbit și despre negocierile cu antrenorul nord-irlandez: „Nu pot spune că negocierile cu Neil Lennon au fost dure absolut deloc, dânsul n-a negociat niciodată ceva special”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a dezvăluit care a fost singura pretenție a lui Neil Lennon: „N-a fost neapărat interesat de suma pe care ar încasa-o”

Dan Șucu a dezvăluit ce își dorește Neil Lennon de la conducerea Rapidului: „Tot ce a negociat a fost ajutorul pe care și investiția pe care o facem în club pentru a-l face mai puternic. N-a fost niciodată neapărat interesat de suma pe care ar încasa-o.

A fost mult mai interesat să vadă că suntem hotărâți să investim în club ca să-i dăm putere pentru anul viitor”, a mai spus patronul Rapidului la plecarea de la stadionul Giulești.

ADVERTISEMENT

Ce spune patronul Rapidului despre jucătorii care vor pleca

Întrebat de reporteri cine sunt jucătorii și oamenii din club care vor mai părăsi echipa, Dan Șucu a răspuns sec: „Trebuie să vorbiți cu specialiștii”, aluzie la Daniel Niculae, președintele giuleștenilor care va pleca la finalul sezonului.

Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Dan Șucu înainte de derby-ul cu Rapid: „Lui nu îi place antrenorul, staff-ul. Mi-a spus mie așa: ‘Domne, m-am gândit că dictura pe care o faci poate așa trebuie în România. Văd că e mai bine acuma’. 

ADVERTISEMENT

Nu știu la ce s-a referit, el știe ce e la el acolo. Eu atât am vorbit. Am înțeles că Lennon ăsta nici nu antrenează el. Pune pe altul și el se uită”, s-a mai amuzat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: