Sport

Dan Şucu, prima reacție după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. I-a decis soarta lui Cristiano Bergodi! Ce spune de varianta Dan Petrescu. Exclusiv

Dan Şucu a vorbit pentru FANATIK după înfrângerea suferită de Rapid la Craiova. Patronul giuleştenilor i-a stabilit soarta lui Bergodi, care va rămâne cel puţin până în vară.
31.03.2024 | 17:51
Dan Sucu prima reactie dupa Universitatea Craiova  Rapid 21 Ia decis soarta lui Cristiano Bergodi Ce spune de varianta Dan Petrescu Exclusiv
Dan Șucu vorbește despre situația lui Cristiano Bergodi la Rapid. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a întors de la 0-1 la 2-1 în 10 oameni meciul cu Rapid. Giuleştenii şi-au dinamitat şansele la titlu în debutul play-off-ului, suferind două înfrângeri consecutive, iar criticile la adresa lui Cristiano Bergodi au început să se înmulţească.

Dan Şucu, prima reacție după Universitatea Craiova – Rapid 1-2! I-a stabilit soarta lui Cristiano Bergodi

Dan Şucu a vorbit pentru FANATIK după înfrângerea din Bănie şi a făcut un anunţ clar în privinţa antrenorului: nu pleacă până în vară. Patronul susţine că Bergodi poate să îşi facă griji doar dacă echipa pierde cupele europene:

ADVERTISEMENT

“Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. 

ADVERTISEMENT

“Nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu”

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

ADVERTISEMENT

Nu, este un tehnician care are zile mai bune, zile mai proaste, este tehnicianul Rapidului. La unele meciuri poate fi mai inspirat, la altele mai puţin inspirat. El este antrenorul Rapidului până în vară. 

“Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi”

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

ADVERTISEMENT

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

  • 4 este locul ocupat de Rapid în SuperLiga
  • 59 de ani are Cristiano Bergodi
ADVERTISEMENT
Tags: