Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dan Șucu, împreună cu Mircea Lucescu și George Copos în Grecia”. Informații de ultimă oră despre negocierile pentru noul antrenor al Rapidului

Dan Șucu forțează în continuare „pista” Mircea Lucescu la Rapid, iar duminică a fost împreună cu reputatul tehnician la Salonic, la meciul PAOK - OLympiakos 2-0.
13.05.2024 | 11:21
Dan Sucu impreuna cu Mircea Lucescu si George Copos in Grecia Informatii de ultima ora despre negocierile pentru noul antrenor al Rapidului
Mircea Lucescu a fost în Grecia cu Dan Șucu și cu George Copos și au discutat despre noul antrenor al Rapidului. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapidul este într-un haos de nedescris în play-off, Bogdan Lobopnț nu poate să redreseze o corabie în derivă, iar Dan Șucu face toate eforturile pentru a găsi un antrenor capabil care să ducă echipa în lupta la titlu. După ce a fost tăiat de pe listă Marius Șumudică, se încearcă aducerea unui tehnician străin, dar nu s-a renunțat definitiv nici la varianta Mircea Lucescu.

Informații de ultimă oră despre negocierile pentru noul antrenor al Rapidului: „Dan Șucu a fost în Grecia împreună cu Mircea Lucescu”

Dan Șucu încă nu și-a luat gândul de la Mircea Lucescu, chiar dacă a fost refuzat în primă fază de reputatul tehnician. În ultimele zile, patronul Rapidului a făcut două deplasări în Grecia, pentru a încerca să rezolve problema antrenorului. S-a întâlnit mai întâi cu nord-irlandezul Neil Lennon, apoi a mers împreună cu Mircea Lucescu la partida PAOK Salonic – Olympiakos. Informații exclusive, oferite de Horia Ivanovici și Robert Niță în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că ai niște informații foarte interesante despre Rapid. Am și eu unele, o să-și ridic mingea la fileu. Avem informații exclusive la FANATIK… Duminică seară, domnul Șucu a fost în Grecia.  A doua oară a fost în Grecia, pentru că acum câteva zile s-a întâlnit la Atena cu Neil Lennon, unul dintre cei care ar putea fi tehnciainul Rapidului.

Duminică seara s-a întors în Grecia domnul Șucu, a mers cu avionul privat, a văzut un meci foarte important. În doar câteva zile, domnul Șucu merge de două ori în Grecia cu private jet-ul… Ce s-a întâmplat duminică, unde a fost, ce a făcut?”, a oferit Horia Ivanovici primele informații.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu niște prieteni de-ai mei, unul dintre ei e manager, impresar de jucători care colaborează cu PAOK. Am înțeles că a fost domnul Șucu împreună cu domnul George Copos, cu domnul Mircea Lucescu, a fost o întreagă delegație de români în tribunele stadionului din Salonic (n.r. – la meciul PAOK Salonic – Olympiakos 2-0)”, a venit Robert Niță cu mai multe amănunte.

„Atenție. Mircea Luecscu i-a invitat pe domnii Șucu și Copos, domnul Șucu a pus avionul privat la dispoziție. Dar informațiile FANATIK sunt că Mircea Lucescu a insistat ca domnul Șucu, împreună cu domnul Copos, să vină la această partidă, să se împrietenească și mai mult. Se strîng relațiile între Mircea Lucescu și Dan Șucu?” a mai spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Știu că a fost o delegație mai mare, dar cunoscuți publicului de fotbal sunt domnii Dan Șucu, Mircea Lucescu și George Copos. Da, se poate spune că se strâng relațiile. Din moment ce domnii Șucu și Copos acceptă invitația lui Mircea Luvcescu și călătoresc împreună, e clar că 95% din timp se vorbește despre fotbal.

E clar că domnul Lucescu este dorit în Giulești, domnul Șucu are mare încredere în experiența și în ceea ce ar putea face Mircea Lucescu, dar mai este mult până departe”, a dezvăluit Robert Niță din culisele călătoriei „de taină” de la Salonic.

ADVERTISEMENT

Ce șanse are Mircea Lucescu să revină la Rapid? „Este foarte greu!”

„Faptul că au fost împreună la meciul lui Răzvan Lucescu cred că este o veste optimistă pentru fanii rapidiști. Deci Șucu face presing puternic la Mircea Lucescu ca să-l aducă la Rapid”, a încercat Horia Ivanovici să afle cam ce șanse de reușită ar avea tentativa lui Dan Șucu de a-l instala ca antrenor principal pe Mircea Lucescu.

„Da, ar putea fi un pas înainte în ceea ce vrea să facă Dan Șucu. Imediat după meci au fost undeva și au mai stat de vorbă, iar în jur de miezul nopții au luat avionul privat și s-au întors la București. Cu ocazia asta s-a produs o apropiere și mai mare. Dar în momentul de față, din punctul meu de vedere, cred că este foarte greu să-l aducă pe Mircea Lucescu.

Domnul Șucu nu se lasă, de aia a și reușit în afaceri. Își face niște calcule, are proiecte pe termen mediu și lung, iar asocierea cu Mircea Lucescu nu va însemna automat, chiar dacă sună un pic ciudat, câștigarea campionatului mâine. Va fi probabil un proiect pe termen mediu, cu niște investiții pe măsură.

Să ne gândim că Rapidul e pe locul 6 și indiferent cine vine antrneor are nevoie de niște investiții și în infrastructură, și în lotul d ejucător, care să te facă cel puțin să te bați la titlu.”, a încheiat Niță.

Informații de ultimă oră despre negocierile pentru noul antrenor al Rapidului

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților