Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, invitat special la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 20 decembrie 2022. Alături de Dănuț Lupu, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin

Marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30, o nouă ediție live a Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici cu invitații Dan Șucu, Dănuț Lupu, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.
20.12.2022 | 14:43
Dan Sucu invitat special la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici marti 20 decembrie 2022 Alaturi de Danut Lupu Robert Nita Banel Nicolita si Alin Buzarin
Dan Șucu, invitat special la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30. Alături de Dănuț Lupu, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin
ADVERTISEMENT

Sfârșitul etapei a 21-a din SuperLiga, ultima a anului, se apropie, iar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30 vor fi clarificate toate informațiile înainte de pauza competițională. FCSB, CFR Cluj sau Rapid se vor afla sub lupa unor invitați de gală înainte de ultimul meci al anului.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30. Ediție de top alături de invitații Dănuț Lupu, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin

Cea mai tare emisiune din media românească, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, revine cu o demonstrație de forță, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30. Vom analiza meciurile ultimei etape a anului din campionatul românesc alături de invitații de gală Dănuț Lupu, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Totodată, veți fi la curent cu informații de ultimă oră și veți lua la cunoștință detalii în exclusivitate despre situația la zi a echipelor de tradiție din primul eșalon al fotbalului românesc. Opinii, contre sau dezbateri, toate vor garanta un show de zile mari.

Așa cum v-am obișnuit emisiunea se va ridica la cote înalte, astfel, alături de noi vor fi parteneri pe măsură. Împreună cu noi este sponsorul principal SUPERBET, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 20 DECEMBRIE 2022

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30. Emisiune de gală cu invitatul special Dan Șucu

Surprizele continuă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Stați cu ochii pe noi pentru că în a doua parte a emisiunii ni se va alătura Dan Șucu, acționarul celor de la Rapid. Veți afla detalii inedite despre situația la zi a giuleștenilor care au remizat în ultima etapă a campionatului, scor 1-1 cu UTA Arad. De asemenea, veți fi la curent cu informații exclusive într-o ediție care promite spectacol. Similar cu ce s-a întâmplat în ediția trecută a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI când ați luat la cunoștință despre pariul nebun al lui Adi Ilie, despre recordul absolut de români care s-au uitat la finala Cupei Mondiale sau despre semnificație mantiei purtate de Messi la decernarea trofeului.

Asigurați-vă că aveți la dispoziție un telefon, un laptop sau o tabletă și stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, marți, 20 decembrie 2022, ora 10:30. Puteți sta cu ochii pe noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 20 DECEMBRIE 2022

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

Totodată, în cadrul ediției FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI aveți șansa să fiți la curent cu cele mai tari cote ale săptămânii fotbalistice, pentru că în cadrul emisiunii este programată rubrica „Fabrica de cote by Superbet”. Este o ocazie ideală să provitați de cele mai tentante cote și să dați lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Marți, 20 decembrie 2022, de la ora 10:30, fiți alături de noi pe laptop, tabletă, telefon sau orice device cu o conexiune bună la internet. Spectacol total la emisiunea exclusivităților din sport.

ADVERTISEMENT