Life

Dan Șucu, mărturisiri sincere despre începutul în afaceri: „După 12-14 ore de lucru, vomam”

Ce a declarat Dan Șucu despre începutul în afaceri. Investitorul de la Imperiul leilor a mărturisit că era foarte stresat, plin de nervi și muncea cel puțin 12 ore pe zi.
20.04.2022 | 23:50
Dan Sucu marturisiri sincere despre inceputul in afaceri Dupa 1214 ore de lucru vomam
Dan Șucu, mărturisiri sincere despre începutul în afaceri. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a recunoscut că începuturile sale în afaceri nu au fost line. Juratul și investitorul de la Imperiul leilor a dezvăluit ce pățea din cauza stresului.

Cum au fost începuturile în afaceri ale lui Dan Șucu. Investitorul de la Imperiul leilor, mărturisiri sincere

Conform unor declarații făcute de investitor chiar în timpul ediției de miercuri seara, acesta lucra în fiecare zi 12 sau 14 ore, fiecare minut fiind unul plin de stres.

ADVERTISEMENT

De altfel, juratul strângea atât de multă nervozitate și stres în organism, așa încât în fiecare dimineața vomita, fie că era o zi normală a săptămânii sau weekend.

Mai mult, Dan Șucu a spus că barba lui începuse să îi dispară de pe față, tot din cauza stresului și avea părți mici în care nici nu mai avea părul facial, tot de la stres.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduc aminte că atunci când mi-am început afacerea, când mă sculam dimineața, după 12-14 ore de lucru în ziua anterioară, primul lucru pe care îl făceam, vomam nervii pe care îi strânsesem cu o zi înainte.

Zi de zi, în fiecare dimineață. Mie barba începuse să îmi dispară de pe față, așa, niște pete, în stânga, în dreapta. Toate din cauza nervilor, și stresului, și dorinței de a face lucrurile bine. Știu prin ce treci”, a spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

În ce produs a decis să investească Dan Șucu la Imperiul leilor

Toate aceste amintiri i-au venit juratului de la Imperiul leilor după ce în fața lor a venit un concurent care a muncit foarte mult pentru a avea ceea ce el a numit un produs perfect.

În spatele eclerurilor ideale stă multă muncă, la fel ca pentru orice afacere și chiar o obsesie pentru lucrul bine făcut.

ADVERTISEMENT

”Produsul este excepțional, el nu devine excepțional așa, din cer, este rezultatul muncii unor persoane, a obsesiei de a face lucrurile bine”, a spus investitorul.

Mai mult, Dan Șucu a spus că nu ar fi crezut vreodată că va investi în ecleruri, dar a menționat că crede foarte mult în afaceristul care i le-a prezentat, anume Sebastian Petrescu.

ADVERTISEMENT