Sport

Dan Șucu, mega-tun pe piața imobiliară din București! Patronul Rapidului se implică într-un proiect de 150 de milioane de euro

Dan Șucu s-a implicat într-un proiect amplu în piața imobiliară și investește 150 de milioane de euro în construcția unui ansamblu de locuințe în zona de nord a Capitalei.
18.05.2023 | 19:50
Dan Sucu megatun pe piata imobiliara din Bucuresti Patronul Rapidului se implica intrun proiect de 150 de milioane de euro
Dan Șucu s-a implicat într-un proiect amplu în piața imobiliară și investește 150 de milioane de euro în construcția unui ansamblu de locuințe în zona de nord a Capitalei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Co-acționarul de la Rapid, care și-a arătat pentru prima dată nemulțumirea în fotbal după eșecul drastic cu Farul, scor 2-7, s-a asociat cu Redport Capital pentru proiectul Infinity Nord.

Dan Șucu, proiect uriaș pe piața imobiliară

Așadar, firma Mobexpert, care îi aparține lui Dan Șucu, și Redport Capital au finalizat etapa de concept pentru proiectul localizat în nordul Capitalei și care va fi o destinație rezidențială în zona Străulești.

ADVERTISEMENT

”Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori.

Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert, conform wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

Proiectul Infinity Nord se va derula pe un teren de 44.000 de metri pătrați și va avea o suprafață totală construibilă de 125.000 metri pătrați. Planul are patru faze și cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, precum și 1.500 de locuri de parcare.

Dan Șucu proiect

Ce beneficii vor avea locuitorii complexului

Proiectul este prevăzut să înceapă în această toamnă, iar data de finalizare este 2030. Conceptul este realizat împreună cu Design International, iar designul și arhitectura au fost inspirate din simbolul infinitului al celebrului sculptor Constantin Brâncuși.

ADVERTISEMENT

”Design International au lucrat mai bine de un an la dezvoltarea etapelor masterplan și concept design și ne-au ajutat să ne definim perspectiva și să înțelegem standardele internaționale privind dezvoltările de spații rezidențiale pe care să le exprimăm, mai apoi, prin proiectul Infinity Nord”, a spus Cosmin Savu-Cristescu, managing director și acționar majoritar al grupului Redport.

Proiectul Infinity Nord va cuprinde pe lângă locuințe, zone de agrement în aer liber, locuri de joacă și o zonă centrală ce se va numi Infinity Plaza și care va fi un loc de întâlnire pentru toți cei care vor locui în acest complex.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu proiect

Dan Șucu a devenit celebru pentru Mobexpert, cel mai mare producător de mobilă din România, însă puțini știu că omul de afaceri deține în acest moment peste 30 de business-uri în diverse domenii, de la logistică la distribuție sau retail, iar mai nou a început să se implice pe piața imobiliară.

ADVERTISEMENT
Tags: