Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, mesaj emoționant după 4-0 cu FCSB: “Ne-am readus aminte cât de puternic e Rapidul când toată familia se reunește”

Dan Șucu a avut un mesaj emoționat după 4-0 din derby-ul cu FCSB pentru suporterii de la Rapid , care i-au încurajat pe giuleșteni pe Arena Națională.
10.03.2024 | 15:25
Dan Sucu mesaj emotionant dupa 40 cu FCSB Neam readus aminte cat de puternic e Rapidul cand toata familia se reuneste
Dan Șucu, mesaj emoționant după 4-0 cu FCSB: “Ne-am readus aminte cât de puternic e Rapidul când toată familia se reunește”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Rapid București și FCSB a adus în tribunele Arenei Naționale peste 40.000 de suporteri din Giulești. Dan Șucu a transmis un mesaj emoționant către public la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mesajul emoționant al lui Dan Șucu după 4-0 cu FCSB: „Ne-am readus aminte cât de puternici suntem împreună”

Succesul din derby-ul cu FCSB a reaprins speranțele la titlu ale suporterilor din Giulești. Dan Șucu i-a dat replica lui Gigi Becali după ce Rapid București a câștigat cu 4-0 și a intrat din nou în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a ținut să le transmită un mesaj și suporterilor de pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB. Acționarul din Giulești a rămas impresionat de atmosfera fantastică din tribune și a reamintit de puterea familiei Rapid.

„A fost o atmosferă fabuloasă, cum probabil n-am mai întâlnit niciodată. Evident, meciurile din Giulești au parfumul lor și sunt acele meciuri pe care noi le disputăm acasă și nimic nu se compară cu asta.

ADVERTISEMENT

Însă când vezi 40.000 de rapidiști fericiți, când vezi atmosfera fantastică pe care au creat-o, când pur și simplu duc echipa spre victorie, nu poți decât să fii emoționat, nu poți decât să fii impresionat.

Ne-am readus aminte cât de puternici suntem împreună. Asta cred că e cel mai important. Ne-am readus aminte cât de puternic poate să fie Rapidul atunci când toată familia se reunește”, a spus Dan Șucu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„A fost o seară memorabilă, o seară pe care probabil n-o vom uita multă vreme de acum înainte”

„Suporteri, jucători, staff, conducere, când toți suntem împreună și luptăm pentru această echipă minunată și pentru aceste culori vișinii. Eu cred că uitasem cum e să fim iarăși 40.000.

Ne-am readus aminte că suntem mai puternici ca niciodată și că împreună putem să ne atingem toate obiectivele, să câștigăm campionatul și să câștigăm absolut orice, să fim o echipă care poate să se bată de la egal la egal și să fie chiar și mai bună decât orice alt competitor din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cred că ăsta e cel mai important mesaj după spectacolul pe care l-am văzut aseară pe Arena Națională, după toată prestația minunată a publicului, după spectacolul pe care l-au făcut acești suporteri unici, suporterii rapidiști.

A fost o seară memorabilă, o seară pe care probabil n-o vom uita multă vreme de acum înainte și sunt convins că mai avem multe astfel de seri împreună. Trebuie să ne readucem aminte cine suntem. Trebuie să ne readucem aminte cât de mare, cât de puternic și cât de frumos este Rapidul, iar asta putem să o facem doar împreună”, a mai spus Dan Șucu.

Dan Sucu, REACTIE EXPLOZIVA la Fanatik Superliga dupa Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT
Tags: