Sport

Dan Șucu mesaj pentru Gigi Becali: „Ar fi un eșec pentru noi să facem mai puțin decât FCSB”

Dan Șucu a avut un mesaj dur pentru Gigi Becali, spunând că ar fi un eșec dacă Rapid ar face o performanță mai mică decât FCSB.
06.09.2023 | 20:59
Dan Sucu mesaj pentru Gigi Becali Ar fi un esec pentru noi sa facem mai putin decat FCSB
Dan Șucu mesaj pentru Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al giuleștenilor este de părere că FCSB este condus într-un mod, în care el nu ar putea vreodată să conducă Rapidul, motiv pentru care consideră că echipa sa va avea performanțe mai mari decât clubul lui Gigi Becali.

Dan Șucu mesaj pentru Gigi Becali

Dan Șucu a avut un mesaj tăios pentru Gigi Becali, spunând că ar fi un adevărat eșec pentru Rapid ca în viitor să aibă performanțe mai mici decât cele ale FCSB-ului, spunând că financiar poate concura oricând cu vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Domnul Becali să fie sănătos! Eu nu spun că ochiul stăpânului nu trebuie să fie acolo, eu vorbesc despre crearea unei echipe. Din punctul meu de vedere, e complet antitehnic modul în care organizez Rapidul față de cum e organizat FCSB-ul.

Ar fi un eșec pentru noi să facem mai puțin decât FCSB. Financiar putem concura fără probleme. Contează eficiența banului, ea e cea care face diferența”.

ADVERTISEMENT

„Un milion în mâna lui Hagi înseamnă alt milion în mâna altcuiva. În cel mult trei ani, Rapid va fi pe plus! La fel și în mâna noastră”, a mai spus Dan Șucu, la TV DigiSport.

Câți bani a cheltuit Rapid pe transferuri

Dan Șucu a dezvăluit și suma de bani pe care Rapid a cheltuit-o pe transferuri în perioada de mercato de vară: Am cheltuit 3,4 milioane de euro! Noi avem un buget separat pentru transferuri față de bugetul de cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Au fost investite sume importante și au fost făcute investiții importante, precum Borza. Dacă noi am făcut o investiție slabă, ne doare tare. N-a plătit primăria unui oraș, n-a plătit bugetul de stat, noi am plătit”.

Dan Șucu a vorbit și despre cel mai dur moment trăit de el de când a devenit acționar la Rapid, și anume înfrângerea cu Petrolul Ploiești, scor 0-2: A fost cea mai urâtă seară de când am început să investesc în fotbal. Sincer să fiu, am luat și o sticlă de vin în acea seară”.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci urât pentru noi. Dar m-a prins fotbalul, îmi place! Pe lumea asta, am învățat că trăim într-o lume latină, în care lumea spune că unii sunt proști și fac ei mai bine. Nu trebuie să pleci de la premisa că nu tu faci totul cel mai bine”, a mai spus Dan Șucu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT