Sport

Dan Șucu, noi asigurări pentru Adrian Mutu la Rapid. De ce nu va aplica „modelul Gigi Becali”: „Mi se pare de prost gust!”

Dan Șucu (59 de ani), patronul Rapidului, nu are de gând să calce pe urmele lui Gigi Becali și îi dă mână liberă antrenorului Adrian Mutu (43 de ani).
02.09.2022 | 18:22
Dan Sucu noi asigurari pentru Adrian Mutu la Rapid De ce nu va aplica modelul Gigi Becali Mi se pare de prost gust
Dan Șucu are o avere de 120 de milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dan Șucu are planuri mari la Rapid și speră că va reuși să readucă titlul în Giulești, iar echipa să revină în cupele europene. Noul acționar majoritar al „alb-vișiniilor” nu vrea însă să calce pe urmele lui Gigi Becali.

Dan Șucu nici nu se gândește să se implice în alcătuirea echipei lui Adi Mutu: „Doamne ferește, Doamne ferește!”

Dan Șucu îi asigură pe toți suporterii Rapidului că nu se va implica pe parte sportivă la Rapid și a declarat pentru as.ro„(Reporter: Aţi intrat vreodată în vestiarul Rapidului?)! Niciodată! Mie mi se pare uşor de prost gust să intru eu acolo să îi deranjez pe oamenii ăia! Ar fi culmea să mă mai bag şi eu moţ-cocoţ peste ei. Doamne fereşte, Doamne fereşte!”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a explicat și de ce a decis să se implice în fotbal: „Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde.

Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu așteaptă ca în câțiva ani să scoată bani de la Rapid: „Mai avem 3-4 ani de investit”

Dan Șucu are o avere de 120 de milioane, însă patronul Rapidului speră că echipa se va putea întreține peste doar câțiva ani: „Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit”.

Ba mai mult, Șucu îi avertizează pe rivalii din campionat: „Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu e sigur că va reuși să facă performanță în Giulești și se gândește la titlu chiar și din acest an: „Nu există «dacă»… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!”.

Ce l-a atras pe Dan Șucu la Rapid: „Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia”

Dan Șucu a dezvăluit și de ce a vrut să investească tocmai la Rapid: „Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele Rapidului, este extrem de bucuros că are șanse să lucreze la Rapid cu un om de afaceri puternic precum Dan Șucu: „Sunt într-o postură privilegiată, cred că mulţi ar da bani grei să lucreze cu domnul Şucu. Am de învăţat, în fiecare zi… învăţ de la dânsul”.

ADVERTISEMENT