Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu nu s-a ferit să răspundă la întrebarea ”ați putea fi prieten cu Gigi Becali?” ”E un tip de succes”. Video exclusiv

Dan Șucu a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA care este relația pe care o are cu Gigi Becali și dacă ar putea fi prieten cu finanțatorul de la FCSB.
25.12.2022 | 10:52
Dan Sucu nu sa ferit sa raspunda la intrebarea ati putea fi prieten cu Gigi Becali E un tip de succes Video exclusiv
Dan Șucu cere explicații după ce Gigi Becali a precizat că i-a dat mesaj lui Horațiu Feșnic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cei doi oameni de afaceri au avut câteva contre la scurt timp după ce Șucu a decis să investească la Rapid.

Există prietenie între Dan Șucu și Gigi Becali?

Invitat la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dan Șucu a fost provocat să răspundă la întrebarea dacă ar putea să existe prietenie între el și rivalul de la FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

”Habar n-am dacă aș putea fi prieten cu Gigi Becali. În ce fel prieten? Suntem cunoscuți, am încercat să facem și o afacere împreună, n-a prea ieșit, asta e. Gigi Becali are un anumit tip de succes în fotbal pe care eu nu l-aș urma. Dar ca rezultate, au rezultate bune.

Nu cunosc amănunte, nu sunt suficient de transparenți ca să știu care sunt resursele ce sunt folosite pentru rezultatele respective. Îmi spuneți că vinde bine. Ok, asta e evident, dar mai departe nu știu cât cheltuie.

ADVERTISEMENT

Atunci nu știu dacă pentru dânsul FCSB este o afacere sau nu este. Dânsul declară că o privește ca o afacere. În schimb, eu o văd ca o implicare socială absolut necesară și ca o stare de spirit. O văd diferit”, a declarat Șucu.

Șucu, atac necruțător la echipele fără suporteri

Co-acționarul de la Rapid s-a arătat deranjat de echipele care nu au suporteri și nu este adeptul stilului de a conduce pe care îl are Gigi Becali. În final, el a vorbit și despre proiectul pe care îl are Gică Hagi la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

”Din punctul meu de vedere suporterii sunt esențiali. E ca și cum ai spune că Mobexpert există fără client, nu există așa ceva. Ca și cum ai spune că Fanatik există fără client. Nu se poate. Nici fotbalul nu ar trebui să existe fără client.

Nu e normal să mă duc la Voluntari, să joc un meci acolo și 80% dintre spectatori să aparțină Rapidului. De ce există? Dacă nu am fani de ce sunt? Nu înțeleg.

ADVERTISEMENT

Nu sunt adeptul ideii în care patronul hotărăște tot și dacă patronul a hotărât toate lucrurile stau. Din punctul meu de vedere toți colegii lucrează autonom. Este treaba mea când evaluăm împreună și vedem ce a făcut foarte bine, ce a făcut mai puțin bine, ce ar fi putut să facă mai bine.

Modelul lui Hagi este tehnic ireproșabil, dar ca afacere nu-l simt, nu-l știu. Deocamdată nu văd un atașament suficient al fanilor față de club, dar tehnic vorbind este un nivel ireproșabil. Și pare o ambiție ieșită din comun a domnului Hagi pentru a duce lucrurile la bun sfârșit”, a spus Dan Șucu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT