Sport

Dan Șucu păstrează de ani buni un obicei alături de soție și copii. Programul de la care patronul Rapidului nu se abate

Patronul de la Rapid are o familie minunată, cu 2 copii și o soție care îl iubește. Aceasta a povestit cu ce se ocupă milionarul cât timp nu e la birou
18.05.2024 | 13:32
Dan Sucu pastreaza de ani buni un obicei alaturi de sotie si copii Programul de la care patronul Rapidului nu se abate
Dan Șucu are o familie superbă. Milionarul și soția sa Diana se mândresc cu doi băieți
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, omul numărul 1 de la Rapid București, are o familie frumoasă care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi, deși echipa sa îl dezamăgește în ultima vreme.

Dan Șucu duce o viață fericită alături de familia sa

Patronul Rapidului nu este la prima căsnicie. Dan Șucu a divorțat în 2007 de fosta sa nevastă, însă a reușit să își refacă viața rapid, într-un mod frumos, alături de Diana, o fostă jurnalistă care a intrat acum în afaceri, unde are un succes remarcabil.

ADVERTISEMENT

Deși diferența de vârstă dintre Dan și Diana Șucu este una destul de mare, mai exact 16 ani, cei doi par că se înțeleg de minune și formează o echipă foarte bună, atât în familie, cât și în mediul de afaceri. Diana Șucu a vorbit despre rutina zilnică a familiei sale, dar și despre soțul ei.

„Noi mâncăm la prânz împreună. Pe la 14:30 sau mai târziu, Dan vine acasă și mănâncă, se odihnește puțin, apoi pleacă la birou sau la întâlnirile lui. În general, de ani de zile mâncăm împreună la prânz. Suntem suflete pereche. Eu nu am încercat niciodată să-l schimb. Am încercat să fiu eu mai bună. Ne respectăm, ne spunem în fiecare zi că ne iubim. Noi stăm împreună foarte mult”, a explicat soția patronului de la Rapid, conform SpyNews.

ADVERTISEMENT

Cei doi au doi copii pe care au încercat să îi educe într-un mod corespunzător. Diana Șucu se declară mândră de felul în care a reușit asta până acum și speră să fie apreciată de viitoarele nurori, ea considerând că prietenia și respectul sunt cele mai importante valori.

„Eu sunt răsfățata lor. Eu, ca și mamă, îi învăț cum să-și răsfețe viitoarele iubite, viitoarele soții. Eu chiar sunt atentă la aspectul ăsta, că nu aș vrea să-mi reproșeze mai târziu nurorile. Mi-ar plăcea să am o relație bună cu nurorile mele, o relație bazată pe prietenie și respect.

ADVERTISEMENT

Așa cum și eu am o relație minunată cu soacra mea. Cred că mă și iubește pentru că ea simte, mamele mereu simt, mai ales cele de băieți. Atât timp cât ea simte că băiatul ei este fericit”, a explicat Diana Șucu.

Copiii lui Dan Șucu visează să fie fotbaliști

Copiii lui Dan Șucu s-au îndrăgostit de fotbal, la fel ca tatăl lor. Cei doi, Dan Matei (17 ani) și Petru Andrei Cristian (15 ani), sunt sportivi de performanță și se antrenează intens pentru a juca într-o zi la Rapid București.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a povestit în trecut un episod cu fiul său mai mare. El trebuia să îl însoțească la Craiova pentru meciul cu Universitatea, însă a decis să rămână acasă în București, întrucât era extrem de trist după un insucces pe terenul de fotbal. Patronul de la Rapid a precizat atunci că l-a lăsat plângând.

„L-am lăsat acasă plângând și foarte supărat de ce s-a întâmplat cu Farul. El e foarte ambițios și a pus mult la suflet faptul că nu au reușit să o bată pe Farul și că au fost egalați în minutul 94. Mi-am lăsat băiatul acasă în lacrimi și am plecat cu inima strânsă spre Craiova. Acolo am avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Fotbalul nu a fost bun cu mine sâmbătă. Asta este viața și, bineînțeles, mergem mai departe”, a precizat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: