Sport

Dan Şucu, provocat încă din prima zi în fotbal: “El are impresia că dacă face bani din orice, poate să facă același lucru și aici!”

Dan Șucu, noul investitor de la Rapid, a fost provocat încă din prima zi în fotbal de către Basarab Panduru, care nu înțelege ce așteptări are omul de afaceri din sport.
24.05.2022 | 21:50
Dan Sucu provocat inca din prima zi in fotbal El are impresia ca daca face bani din orice poate sa faca acelasi lucru si aici
Rapid le-a declarat război foștilor rapidiști. Foto: 1923.ro
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru este de părere că în fotbal nu poți să reușești să scoți bani, indiferent cât de iscusit ești în afaceri.

Dan Şucu, provocat încă din prima zi în fotbal

Dan Șucu a fost provocat de Basarab Panduru încă din prima zi a sa în fotbal, de când a devenit investitor la Rapid: „Eu știu că el intră în afaceri din care câștigă bani, nu văd cum ar putea să scoată bani acum că a venit la Rapid.

ADVERTISEMENT

El are impresia că dacă face bani din orice, poate să facă același lucru și la fotbal. Ia să te vedem dacă faci și la fotbal”.

„Eu nu cred că dacă se bagă acum, va veni peste câteva luni speriat că vine nu știu cine să-l dea afară de la club. Eu cred că nu-l interesează.

ADVERTISEMENT

Am trei milioane, fac cu ei ce vreau, pe următorii 10 ani, vreau să-i dau la Rapid. Atât!”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică!”

Dan Șucu a fost prezentat printr-un comunicat la Rapid, în care s-au spus clar care vor fi obiectivele clubului pentru sezonul următor: „Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații Clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții”.

ADVERTISEMENT

„De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”, a mai anunțat Dan Șucu printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT