Sport

Dan Şucu s-a relaxat după ce l-a numit pe Neil Lennon la Rapid! Cum a fost surprins patronul giuleştenilor. Foto exclusiv

Dan Şucu speră ca lucrurile să se liniştească după numirea lui Neil Lennon la Rapid. Patronul giuleştenilor s-a relaxat la un tenis după ce a pus lucrurile la punct în club.
23.05.2024 | 14:15
Dan Şucu s-a relaxat după ce l-a numit pe Neil Lennon la Rapid! Cum a fost surprins patronul giuleştenilor. Sursa: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Rapid a avut un play-off de coşmar. Giuleştenii au intrat la patru puncte de lider, dar au terminat campionatul pe locul 6, după o serie neverosimilă de opt înfrângeri din zece meciuri.

Dan Şucu s-a relaxat după ce l-a numit pe Neil Lennon la Rapid!

Dan Şucu a avut o perioadă agitată în care a schimbat conducerea tehnică a clubului. A fost adus nord-irlandezul Neil Lennon, un antrenor cu un CV impresionant care să pună lucrurile la punct la echipă.

ADVERTISEMENT

După ce a liniştit apele la Rapid, Dan Şucu s-a relaxat la un tenis, sport pe care îl îndrăgeşte foarte mult. Patronul giuleştenilor a fost surprins de fotografii FANATIK în timp ce evolua pe terenul de tenis.

Dan Şucu, pe terenul de tenis. Foto: Fanatik
Dan Şucu, pe terenul de tenis. Foto: Fanatik

Competitiv şi la tenis! A alergat după fiecare minge

Dan Şucu a dezvăluit deja că trăieşte la intensitate maximă meciurile Rapidului, iar acest lucru se întâmplă şi pe terenul de tenis, unde se bucură pentru fiecare lovitură câştigătoare şi nu îşi ascunde dezamăgirea când mingea ratează de puţin tuşa.

ADVERTISEMENT
Dan Şucu, pe terenul de tenis. Sursa foto: Fanatik
Dan Şucu, pe terenul de tenis. Sursa foto: Fanatik

Deja ştim despre patronul giuleştenilor că este o fire competitivă, iar asta se vede şi la tenis. Jucătorul Dan Şucu nu face economie la efort şi vrea să îşi învingă adversarii.

Dan Şucu, alături de partenerul de dublu. Foto: Fanatik
Dan Şucu, alături de partenerul de dublu. Foto: Fanatik

Patronul Rapidului, mesaj după numirea lui Lennon: “Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar”

Patronul Rapidului a avut un mesaj dur către jucătorii săi după numirea lui Neil Lennon, spunând că nu vor mai exista fotbalişti care să îşi demonstreze rapidismul în cluburi sau pe pârtiile de schi:

ADVERTISEMENT

“Mă mulțumește faptul că domnul Neill Lennon, o legendă în Marea Britanie, atât ca jucător, cât și ca antrenor, se alătură proiectului nostru. Luând în considerare cariera sa, este cel mai titrat specialist străin venit să antreneze în România.

Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate.

ADVERTISEMENT

Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul.

“Nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi”

Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă.

Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată”, se arată în scrisoarea lui Dan Şucu.

Dan Şucu a anunţat că prin numirea lui Neil Lennon, Rapidul se va bate pentru trofee începând din sezonul viitor. În actuala stagiune, giuleştenii au ratat toate obiectivele, clasându-se doar pe locul 6.

Dan Şucu, pe terenul de tenis. Foto: Fanatik
Dan Şucu, pe terenul de tenis. Foto: Fanatik
  • 61 de ani are Dan Şucu
  • 2022 este anul în care Şucu a intrat în acţionariatul Rapidului
ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României