Sport

Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului. Exclusiv

Dan Șucu, patronul Rapidului, s-a întâlnit joi timp de o oră și 30 de minute cu antrenorul Marius Șumudică pentru a discuta despre viitorul clubului giuleștean. Șumudică se bate pentru post cu un tehnician străin, ambii având șanse egale.
02.05.2024 | 18:56
Dan Sucu si Marius Sumudica au avut o intalnire de o ora si 30 de minute Prima reactie a patronului Rapidului Exclusiv
Dan Sucu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce a discutat joi cu Marius Șumudică. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapidul trece printr-o situație dezastruoasă în SuperLiga și nu își revine nici după înlocuirea italianului Cristiano Bergodi cu Bogdan Lobonț. Antrenorul cerut cu insistență de suporteri este Marius Șumudică, liber de contract, iar un prim pas a fost făcut joi, când patronul Dan Șucu a avut o întâlnire cu tehnicianul.

Dan Șucu, prima reacție după întâlnirea cu Marius Șumudică: „Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!”

Dan Șucu este hotărât să facă ordine la Rapid după un nou sezon ratat, vor urma schimbări atât la nivelul băncii tehnice, cât și al conducerii administrative, totul pentru a readuce echipa giuleșteană acolo unde îi este locul și unde o cer investițiile uriașe. Joi dimineața, în jurul orei 11:00, patronul a avut o întâlnire de aproximativ 90 de minute cu Marius Șumudică, iar concluziile discuțiilor le-a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„M-am văzut astăzi cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a declarat Dan Șucu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică se bate cu un tehncian străin pentru postul de antrenor al Rapidului

Totuși, chiar dacă întâlnirea mult așteptată cu patronul Rapidului a avut loc, Marius Șumudică nu se poate considera încă antrenorul formației giuleștene. Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, el are șanse de 50% să fie numit, la fel ca și contracandidatul său pe post, un tehnician din străinătate.

Cel mai probabil, o decizie finală se va lua săptămâna viitoare, după partida pe care Rapidul o va juca în etapa 8 a play-off-ului din SuperLiga. O victorie este absolut obligatorie pentru a mai rămâne în cărși pentru un loc de cupe europene, orice alt rezultat spulberând șansele și din punct de vedere matematic.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru suporterii Rapidului, o altă variantă intens vehiculată în ultimele zile a căzut definitv. Este vorba despre venirea lui Mircea Lucescu în club, pe care Dan Șucu l-a ofertat să devină președinte.

ADVERTISEMENT