Sport

Dan Șucu, sumă uriașă oferită pentru tricoul lui Jose Mourinho. A fost cel mai activ la licitația caritabilă a ”Generației de Aur”

Dan Șucu a fost prezent la licitația caritabilă înaintea meciului de adio al ”Generației de Aur” și a plătit o sumă impresionantă pentru a avea tricoul lui Jose Mourinho.
25.05.2024 | 10:51
Dan Sucu suma uriasa oferita pentru tricoul lui Jose Mourinho A fost cel mai activ la licitatia caritabila a Generatiei de Aur
Dan Șucu a fost prezent la licitația caritabilă înaintea meciului de adio al ”Generației de Aur” și a plătit o sumă impresionantă pentru a avea tricoul lui Jose Mourinho. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima apariție a generației cu cele mai importante rezultate la nivelul echipei naționale va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30. Partida împotriva reprezentativei ”World Stars” va fi transmisă în direct de Pro TV.

Tricoul lui Jose Mourinho l-a costat o mică avere pe Dan Șucu

Cu o zi înaintea marelui eveniment de pe Arena Națională, la Hotelul Radisson din Capitală a avut loc un dineu la care au participat toți cei care vor fi pe teren, dar și invitați de marcă, precum Dan Șucu, Neluțu Varga sau Giovanni și Victor Becali.

ADVERTISEMENT

La eveniment a avut loc și o licitație caritabilă în care s-au scos bani frumoși pentru tricourile starurile care vor participa la meciul de adio al ”Generației de Aur”. Cel mai activ la licitație a fost acționarul majoritar al Rapidului.

Conform sport.ro, Dan Șucu a achiziționat nu mai puțin de 3 tricouri la licitația caritabilă. El a câștigat bătălia pentru cele ale lui Jose Mourinho, Rivaldo și Hristo Stoichkov. Numai pentru tricoul lui ”The Special One” a plătit 16.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În schimb, fostul mare fotbalist bulgar Hristo Stoichkov a plusat cel mai mult la tricoul fostului său coleg de la FC Barcelona, Gică Popescu, pe care l-a achiziționat contra sumei de 10.000 de euro.

Suma cea mai mare a fost plătită pentru tricoul lui Gică Hagi. Stoichkov și-a dorit foarte mult să-l achiziționeze, dar acesta a ajuns în cele din urmă la Veronica Schmidt, soția patronului grupului Automobile Bavaria, care a plătit pentru suvenir 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Unde vor ajunge banii

La eveniment au fost licitate numai 26 de tricouri, restul urmând să fie vândute online pe 31 mai. În ceea ce privește echipamentele ”Generației de Aur” vor fi vândute câte 2 exemplare, unul purtat la meciul de retragere și altul nou.

Toți banii obținuți în urma acestei licitații de la Hotelul Radisson, dar și cei care vor fi câștigați din vânzarea online vor merge către școlile unde s-au format jucătorii ”Generației de Aur”.

ADVERTISEMENT

Legendele fotbalului românesc și-au dorit să fie în formă pentru această apariție și s-au antrenat din greu în ultima perioadă. La una dintre ședințele de pregătire și-a făcut apariția și Mircea Lucescu, care i-a susținut pe foștii săi elevi.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de...
Interdicție pentru șoferi la nivel european. UE scoate din uz un model de anvelope din motive de siguranță
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită