Life

Dan Șucu, uluit de afacerea unui concurent de la Imperiul Leilor: ”Asta nu mai e de înțeles”

Dan Șucu a rămas stupefiat când a aflat care este afacerea unui participant de la Imperiul Leilor. Investitorul de la Pro TV i-a spus verde-n față ce crede.
18.05.2022 | 17:40
Dan Sucu uluit de afacerea unui concurent de la Imperiul Leilor Asta nu mai e de inteles
Dan Șucu, uimit de propunerea unui bărbat de la Imperiul Leilor. Cu ce afacere a venit concurentul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antreprenorul, care este în domeniul business încă din anul 1993, s-a declarat uluit de propunerea unui bărbat în vârstă de 42 de ani. Concurentul vine în emisiunea de la Pro TV pentru a cere 100.000 de euro finanțare.

Dan Șucu, uimit de propunerea unui bărbat de la Imperiul Leilor. Cu ce afacere a venit concurentul

Dan Șucu a declarat că este uluit de afacerea unui concurent de la Imperiul Leilor. Omul de afaceri a discutat deschis cu Alexandru Barbu, cel care vrea să dezvolte un prototip de rulotă pentru cei care iubesc natura.

ADVERTISEMENT

Varianta propusă de participant este utilă și pentru cei care se gândesc să dezvolte un business comercial în ea, însă partenerul echipei Rapid crede că acesta a sărit câteva etape importante, asumându-și un risc foarte mare.

„Nu ai început încă să vinzi ceva, nu ți-ai validat încă ideea, nu?”, este prima întrebare pe care Dan Șucu i-o adresează concurentului care va veni în ediția de miercuri, 18 mai 2022.

ADVERTISEMENT

„Nu, oamenii pe care i-am întâlnit și care au văzut acest prototip au avut un interes foarte mare, dar nu sunt pregătit în momentul de față, singur, să pornesc o producție de serie”, răspunde Alexandru Barbu.

„Ideea asta prin care vrei să sari o etapă e de înțeles, are logica ei. Dar tu vrei sari etapa asta pe riscul meu și asta nu mai e de înțeles. Și dacă nu suntem amândoi în situația de a câștiga, eu nu vreau să te păcălesc.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că nici tu nu vrei să mă păcălești pe mine”, completează investitorul de la Imperiul Leilor.

Dan Șucu, neîncrezător în afacerea propusă de concurent

Dan Șucu nu este singurul neîncrezător în afacerea lui Alexandru Barbu. Un alt investitor de la Imperiul Leilor este dezamăgit pentru că participantul de la Pro TV nu are o abordarea serioasă a unui antreprenor cu experiență.

ADVERTISEMENT

„E dezamăgitor și din acest motiv nu o să investesc în afacerea ta”, este reacția acestuia în cadrul emisiunii de miercuri, care se difuzează începând cu ora 21:30.

ADVERTISEMENT