Fotbal intern

Dan Tudorache răspunde după atacul lui Pancu: „Am să fac un pas în spate!”

20.11.2019 | 19:15
Dan Tudorache răspunde după atacul lui Pancu: „Am să fac un pas în spate!”
Daniel Pancu, antrenorul de la Rapid. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dan Tudorache a răspuns după atacul lui Daniel Pancu, care a acuzat că implicarea primarilor la echipe „au distrus” fotbalul românesc. Edilul susține că nu a avut nicio imixtiunile în deciziile tehnico-tactice de la Rapid, iar după obținerea promovării în Casa Pariurilor Liga 1, va face un pas în spate.

Răspunsul lui Tudorache pentru Pancu

Deși Rapid a câștigat fără mari probleme meciul cu UTA, Daniel Pancu a avut un discurs dur la finele jocului din Regie. Antrenorul giuleștenilor a declarat că implicarea primarilor în fotbal, pentru alte motive decât asigurarea infrastructurii, a distrus fotbalul românesc. La scurt timp după atac, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, implicat la Rapid, i-a răspuns tehnicianului, susținând că nu a intervenit niciodată în probleme fotbalistice ale echipei:

ADVERTISEMENT

Pancu cred că ştie că ne chinuim să preluăm Baza Pro Rapid şi aşteptăm o lege care are şanse să fie promulgată în decembrie şi după ce ajunge la Primăria Capitalei să fie trecută la noi. Am văzut că vorbeşte despre implicare tehnico-tactică a primarilor. Dacă are vreun exemplu în care eu am spus ceva despre asta, îl rog să spună. Niciodată, dar niciodată nu am făcut aşa ceva. Că nu mă pricep! Am recunoscut asta!

Încă de când m-am implicat în proiect am spus că nu-mi doresc decât ca Rapid să ajungă în Liga 1. Iar asta trebuie să se întâmple acum, la finalul campionatului. Apoi am să fac un pas în spate, fiţi siguri”, a declarat Dan Tudorache pentru Digisport.

Mircea Lucescu, dorit la Rapid

Dan Tudorache declară că Mircea Lucescu, fără angajament din februarie, este dorit la Rapid, dar nu pentru funcția de antrenor, unde Daniel Pancu va avea parte de susținere în continuare.

Sper că Daniel Pancu nu a rămas cu ideea că eu vreau să-l conving pe Mircea Lucescu, cu care am o relaţie excelentă, să preia Rapidul ca antrenor. Nu! Nu ca antrenor. Este un bun extraordinar al fotbalului românesc şi trebuie să-l avem lângă noi”, susține Tudorache

După victoria cu UTA Arad, scor 2-0 în restanța din etapa a 10-a, Rapid a urcat pe locul trei în clasamentul ligii secunde. Formația lui Daniel Pancu a acumulat 31 de puncte în 17 runde, cu unul mai puțin decât liderul UTA, care are un joc mai puțin disputat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri