News

Dan Voiculescu, mesaj controversat de Paște! Ce a scris înainte de Înviere

27.04.2019 | 17:46
Dan Voiculescu mesaj controversat de Paste Ce a scris inainte de Inviere

Dan Voiculescu a lăsat un mesaj înainte de Înviere cu multe subînțelesuri. Acesta continuă să fie una dintre persoanele influente din țară, nu doar pentru că este fondator al Antenelor, dar și pentru mesajele interesante pe care le face publice, mesaje prin care transmite cuvinte “periculoase” pentru unii. Cine sunt cei vizați?

Dan Voiculescu, mesaj de Paște cu multe subînțelesuri

Înainte de cea mai importantă sărbătoare a creștinilor, Dan Voiculescu a postat un nou articol pe blogul său. În mesajul de pe rețeaua în cauză, fondatorul Antenelor a explicat că răul care se întâmplă se poate transforma în bine. De asemenea, acesta a atras atenția asupra voinței celor drepți care, în cele din urmă, se va impune. Probabil că mesajul îi vizează pe cei care au făcut de-a lungul timpului dosare politice.

Am citit recent un interviu cu un preot care povestea despre experiențele oficierii slujbei de înviere în închisoare. Erau menționate întâmplări, deopotrivă, simple și intense, cu oameni pe care propriile greșeli sau abuzurile unui sistem discreționar i-au determinat să-și exploreze libertatea spirituală în condiții dificile”, a început Dan Voiculescu mesajul pentru sărbătorile pascale.

Dan Voiculescu, mesaj de Paște cu multe subînțelesuri
Dan Voiculescu, mesaj de Paște cu multe subînțelesuri

“Speranța se naște în situații fără ieșire”

“Am observat astfel, încă o dată, cum momentele de cumpănă pot aduce, dincolo de inevitabila încărcătură negativă, și unele schimbări pozitive majore. Ajunși în situații limită, avem puterea de a descoperi alte perspective, de a deschide în interior ceea ce pare închis afară.

Iar ritualul Răstignirii și al Învierii, asumat în această perioadă de creștinii din întreaga lume, confirmă tuturor – indiferent de ce parte a zidurilor sau a credinței sunt – o realitate incontestabilă: lupta cu nedreptatea întărește voința celor drepți, iar speranța se naște mai ales în situații aparent fără ieșire”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Tags: