Dan Voiculescu, urmărit penal pentru complicitate la şantaj

Mircea Dominte   
în Nicio categorie
29/07/2013, 16:18
Dan Voiculescu, urmărit penal pentru complicitate la şantaj

Dan Voiculescu a fost pus oficial sub urmărire penală pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena Group – RCS&RDS. Voiculescu a fost chemat luni dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. El declarase că urmează să fie audiat în calitate de martor.

Dan Voiculescu la ieşirea din sediul DNA: “Este un conflict comercial între Antena Group si RCS, conflict care durează de 6 ani şi care nu are nicio legătură cu penalul. Încercarea de intimidare a Antenei nu are nicio bază. Sigur că este o intimidare. Antena are o problemă, este independentă şi deranjează foarte mult – şi competiţia pe plan profesional, şi politicul. Acolo la Antena oamenii sînt de o probitate morală şi profesională de necontestat. Eu am mare încredere în ei, pe unii dintre ei îi iubesc ca pe copiii mei. Îi încurajez să rămînă fermi şi in slujba oamenilor. În rest lucrurile astea vin şi trec, chiar dacă lasă urme. Nu am nicio legătură cu subiectul din acest dosar penal.”

În dosarul privind şantajarea administratorului RCS&RDS, Ion Bendei, au mai fost puşi sub acuzare directorul Antena Group – Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, Dan Matiescu – director Intact Publishing şi Şerban Pop – fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. De asemenea, procurorii DNA au început, săptămîna trecută, urmărirea penală împotriva Antenei 3 pentru complicitate la şantaj în acelaşi dosar.

Sursa: hotnews.ro

Închide ×