Life

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, bătută de iubit. Bruneta a chemat de urgență poliția

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, agresată de logodnic. Tânăra a cerut ajutor de la poliție pentru a scăpa de Alin.
01.12.2022 | 08:10
Dana Badea fosta ispita de la Insula iubirii batuta de iubit Bruneta a chemat de urgenta politia
Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, agresată de logodnic. Tânăra a cerut ajutor de la poliție. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta care este de profesie dansatoare și coregraf a mărturisit că a fost bătută de iubit. Frumoasa brunetă a chemat de urgență poliția după ce partenerul de viață, TikTok-ul Alin Borcan, a lovit-o în repetate rânduri.

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, agresată de logodnic. Tânăra a cerut ajutor de la poliție

Dana Badea a fost victima unei agresiuni. Fosta ispită de la Insula iubirii a fost bătută de iubit, totul plecând pe fondul unei discuții aprinse. Alin Borcan ar fi chemat mai multe femei în casa în care cei doi locuiesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bruneta susține că în ultima perioadă a fost nevoită să mintă și să ascundă faptul că este lovită de logodnic, care a avut o experință similară și cu fosta soție, Sibel, cu care are o fetiță pe nume Antonia.

Totodată, fosta vedetă de la Antena 1 spune că a pierdut sarcina din cauza violenței la care a fost supusă de cel cu care urma să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„De câte ori mă cert cu el, am ajuns să fac atacuri de panică, să mi se umfle gâtul și să nu mai pot să respir. Eu nu mai pot să trăiesc așa. 

Îmi zicea acasă să mint că nu m-a bătut, că el face bani și o să-și ia hate dacă zic că m-a bătut. Am stat și ți-am îndurat toate. La fel făceai și cu Sibel, o băteai și gravidă. Mi-a povestit, femeia, tot!

ADVERTISEMENT

De ziua mea am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. N-am pierdut copilul degeaba. De-aia l-a luat Dumnezeu, ca să nu mă lege nimic de Satana!”, a spus Dana Badea într-o filmare de pe TikTok, notează spynews.ro.

Dana Badea, nevoită să ia măsuri împotriva lui Alin

Dana Badea a fost nevoită să ia măsuri împotriva lui Alin. Fosta ispită de la Insula iubirii a apelat numărul de urgență 112 și mai mulți polițiști s-au prezentat la domiciliu. Alin Borcan nu a dorit să părăsească casa și nu a mers la secție.

ADVERTISEMENT

Tânăra și partenerul de viață s-au logodnit în urmă cu aproape jumătate de an. Bruneta în vârstă de 31 de ani este foarte supărată și momentan nu știe dacă va mai acorda o nouă șansă iubitului.

ADVERTISEMENT