Life

Dana Budeanu a ajuns pe buletinele de vot la scrutinul din 6 decembrie! Vedetei nu i-a venit să creadă

07.12.2020 | 15:10
Dana Budeanu a ajuns pe buletinele de vot la scrutinul din 6 decembrie Vedetei nu ia venit sa creada
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a ajuns pe buletinele de vot de la scrutinul din 6 decembrie! Nu, nu este o glumă! Câțiva români care nu au fost mulțumiți de oferta electorală de la Senat și Camera Deputaților au scris pe buletinele de vot numele creatoarei de modă.

Popularitatea Danei Budeanu a ajuns atât de mare încât unii dintre români au trecut numele ei pe buletine, anulându-și în acest fel votul de la alegerile parlamentare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit fotografii cu câteva buletine pe care apare numele ei și a publicat respectivele imagini pe pagina sa de Instagram, amuzată de situație.

Cum a ajuns Dana Budeanu pe buletinele de vot

„Se numără și ale lui Dana Budeanu?”, este întrebarea pusă de vedetă pe Instagram, în dreptul imaginii cu cele două buletine de vot care au fost ulterior anulate.

ADVERTISEMENT

Poza postată în urmă cu câteva ore pe rețeaua de socializare a strâns peste 7.000 de like-uri, iar oamenii s-au amuzat foarte tare de această situație creată.

Dana a postat pe rețeaua de socializare mai multe comentarii despre rezultatul alegerilor de ieri, luându-i pe picior atât pe cei de la USR, cât și pe cei de la PNL.

ADVERTISEMENT
dana budeanu
Unii români și-au anulat votul trecând numele Dana Budeanu pe buletine. Foto: Instagram

O prezență vie în mediul virtual

Printre imaginile savuroase postate de realizatoarea rubricii „Amețitele și mafioții” de pe canalul ei de Youtube se numără și una în care Rareș Bogdan are ochii holbați, dar i-a întâmpinat pe cei peste 370.000 de urmăritori și cu un mesaj ironic: „Bine ați venit într-o Românie fără hoție!”.

Dana Budeanu a devenit una din cele mai vocale personaje de pe internet în urma campaniei prezidențiale din anul 2019, când a susținut-o pe Viorica Dăncilă și a continuat să îi facă pro bono campanie Gabrielei Firea când a candidat pentru un nou mandat de primar al Capitalei, pe care l-a pierdut în fața fostului lider USB, Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

Opiniile sale sunt criticate și apreciate în aceeași măsură, iar de mai bine de un an, Dana Budeanu este una din cele mai prezente figuri din mediul online românesc stârnind antipatii, dar și zâmbete.

 

ADVERTISEMENT
Tags: