Life

Dana Budeanu a răbufnit după moartea lui Rudel Obreja: “A fost omorât, nu a murit”

Dana Budeanu a avut o reacție dură după moartea lui Rudel Obreja. Vedeta este de părere că fostul sportiv a fost omorât.
13.03.2023 | 17:07
Dana Budeanu a rabufnit dupa moartea lui Rudel Obreja A fost omorat nu a murit
Dana Budeanu a reacționat dur după moartea lui Rudel Obreja. Sursa foto: Captură YouTube, Octav Ganea / Inquam Photos – Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rudel Obreja s-a stins din viață duminică, 12 martie 2023, iar Dana Budeanu a reacționat în cadrul unei emisiuni TV. Creatoarea de modă consideră că fostul sportiv a murit din cauza faptului că a fost lăsat prea târziu să urmeze un tratament pentru boala gravă cu care se confrunta.

Dana Budeanu, reacție dură după moartea lui Rudel Obreja

Fostul președinte al Federației Române de Box s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. La câteva luni după ce a fost condamnat în dosarul Gala Bute, acesta a aflat că suferă de o boală necruțătoare, pentru care urma un tratament.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat de moartea fostului pugilist, Dana Budeanu a reacționat, fiind invitată la o emisiune TV. Creatoarea de modă este de părere că fostul sportiv nu a murit, ci a fost ucis.

Vedeta consideră că fostul pugilist nu a fost lăsat să ajungă la spital decât foarte târziu, atunci când boala sa deja era într-un stadiu terminal. În plus, a durat foarte mult să fie lăsat să urmeze un tratament în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Rudel Obreja a fost omorât, el nu a murit. De ce a fost omorât? Din cauza incompetenței tuturor celor aflați pe traseul pe care el trebuia să se miște foarte repede către vindecare.

Astăzi, această boală, în foarte multe cazuri, din fericire, se vindecă, poate fi tratată. Viața poate fi prelungită chiar și cu 20 de ani sau poate fi tratată definitiv.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ție ți se semnalează clar că omul nu este bine, îi era foarte rău, nu a fost lăsat să plece la spital, el a ajuns la spital în momentul în care s-a constatat că era în stadiu IV.

Acesta a fost, din păcate, un om despre care presa a putut vorbi pentru că este cât de cât cunoscut. Vă dați seama celelalte cazuri care nu ajung nici măcar la spital.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, a încercat, știu și un pic mai mult, să se trateze și a găsit acest tratament într-o altă țară. Păi, el până a luat aprobarea să plece din România, a avansat. A durat luni de zile.

La o astfel de afecțiune, orice zi contează, pentru că tratamentele sunt extrem de complexe astăzi. Deci este un om omorât de sistem? Da!”, a spus Dana Budeanu la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii Subiectiv.

De ce a murit Rudel Obreja

Rudel Obreja suferea de cancer pancreatic cu metastaze, în stadiul IV. În cadrul unui interviu pentru FANATIK, fostul sportiv a declarat atunci că se află într-o stare extrem de gravă, dar că medicii nu îl pot opera.

Fostul pugilist a descoperit că suferă de cancer în august 2022, la câteva luni după ce a primit o condamnare definitivă de cinci ani de închisoare, în dosarul Gala Bute.

În acest interval, Rudel Obreja a pierdut 20 de kilograme. Organismul fostului președinte al Federației Române de Box nu mai era capabil să asimileze substanțele nutritive. Din cauza bolii, acesta a ajuns să aibă dureri cumplite, numai morfina fiind de ajutor pentru a le calma.

După moartea lui Rudel Obreja, mai multe persoane publice au avut reacții acide. Una dintre acestea este Elena Udrea, care consideră că fostul sportiv s-a îmbolnăvit din cauza nedreptăților care i s-au făcut.

ADVERTISEMENT