News

Dana Budeanu a realizat topul celor mai incompetenți oameni din România. Cine e pe primul loc

02.03.2021 | 09:01
Dana Budeanu a realizat topul celor mai incompetenti oameni din Romania Cine e pe primul loc
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, una dintre cele mai critice voci ale restricțiilor din pandemie și ale actualei guvernări, a făcut un top al celor mai incompetenți oameni din România ultimei perioade, cea care coincide cu criza pandemică.

Prezentă luni seara în platoul talk-show-ului ”Sinteza zilei” de la Antena 3, creatoarea de modă a lansat noi săgeți către autoritățile care au gestionat și încă gestionează pandemia de Covid-19 din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Fiind în continuare circumspectă în ceea ce privește gradul de amenințare al noului coronavirus, Budeanu critică dur decizia de a închide școlile, fapt pentru care a numit-o pe Monica Anisie, fostul ministru al Educației, în ”topul incompetenților”.

Topul celor mai incompetenți oameni din România realizat de Dana Budeanu

Mihai Gâdea a provocat-o, luni, pe creatoarea de modă Dana Budeanu, să realizeze un top al celor mai incompetenți oameni din administrația centrală, în anul de pandemie care tocmai a trecut.

ADVERTISEMENT

Nefiind o adeptă a închiderii școlilor, vedeta din showbiz a pus-o în fruntea nedoritei ierarhii pe Monica Anisie, fost ministru al Educației în Guvernul Orban, atunci când s-a luat decizia suspendării orelor cu prezență fizică în țara noastră.

Din topul stilistei nu lipsește nici Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Budeanu îi acuză pe membrii acestuia că nu fac altceva decât să lanseze mesaje alarmiste fără nicio noimă.

ADVERTISEMENT

”Anisie, clar (…). De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime.

/A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie?

ADVERTISEMENT

Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România?”, a spus vedeta, la Antena 3.

Dana Budeanu, despre GCS: ”De ce mai există oamenii ăștia?”

Budeanu nu crede în continuare în pandemie și îi consideră pe cei de la Grupul de Comunicare Strategică niște oameni care au promovat o amenințare fără fond.

”Grupul acela de comunicare în care nu știm cine e. Ce-au făcut ei? Oamenii ăștia de ce mai există? Populația s-a supus la toată mizeria asta un a de zile. S-a schimbat? Am evoluat? Nu, suntem anunțați în fiecare zi că vine valul 200, că murim, că este vină noastră”, a mai spus creatoarea de modă.

ADVERTISEMENT