News

Dana Budeanu apreciază dansul lui Ludovic Orban: ”Sunt pro. Seamănă cu dansul lui Gigi Becali”

27.04.2021 | 08:33
Dana Budeanu apreciaza dansul lui Ludovic Orban Sunt pro Seamana cu dansul lui Gigi Becali
Dana Budeanu apreciază dansul lui Ludovic Orban: ”Sunt pro. Seamănă cu dansul lui Gigi Becali”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă Dana Budeanu, o contestatară vehementă a actualei puteri politice, are o părere bună despre Ludovic Orban, liderul PNL, atunci când vine vorba de mișcările scenice ale acestuia.

Invitată luni la Antena 3, aceasta a fost pusă să comenteze câteva secvențe cu dansul fostului premier, surprins la un eveniment privat în urmă cu ceva vreme. Budeanu s-a declarat încântată de talentul la dans al liberalului.

ADVERTISEMENT

Stilista își amintește de Gigi Becali atunci când se uită la Orban și spune că-i apreciază pe toți oamenii care știu să petreacă și să se distreze.

Dana Budeanu apreciază dansul lui Ludovic Orban: ”Sunt pro. Seamănă cu dansul lui Gigi Becali”

Ludovic Orban, actualul președinte al Senatului, a fost surprins în nenumărate rânduri la evenimente private în care nu se sfiește să-și expună talentul de dansator. Indiferent de genul muzicii, acesta apare pe ring și dansează fără nicio reținere.

ADVERTISEMENT

Prezentă în studioul talk-show-ului Sinteza Zilei, Dana Budeanu a comentat una dintre prestațiile lui Orban de la un eveniment unde a dansat pe muzică de petrecere.

”Să comentez dansul? Eu sunt pro, pentru că seamănă cu dansul lui Gigi Becali. Eu susțin. Pentru că sunt oameni care petrec”, a spus Dana Budeanu despre unul dintre politicienii pe care i-a criticat aspru în perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Despre același lider liberal, Budeanu mai spune, la Antena 3, că ”Nu-l interesează absolut nimic. Are o atitudine de șef” când apare dansând la evenimentul în cauză.

Ce spunea Ludovic Orban despre atracția sa față de dansuri

Recent, la o emisiune de la Kanal D, Ludovic Orban dezvăluia că nu dansează doar pentru a apărea în lumina reflectoarelor sau a se da în spectacol, ci o face pentru că este pasionat de fenomen, dat fiind faptul că a făcut dansuri populare în tinerețe.

ADVERTISEMENT

”Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni…

Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”, a afirmat Ludovic Orban la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT