News

Dana Budeanu, declarații explicite pentru ministrul Agriculturii, Petre Daea: ”Îl iubesc”

Dana Budeanu, controversatul critic de modă, și-a declarat iubirea, explicit, pe care o simte pentru ministrul Agriculturii, Petre Daea.
08.10.2022 | 16:55
Dana Budeanu declaratii explicite pentru ministrul Agriculturii Petre Daea Il iubesc
Dana Budeanu, declarații de dragoste pentru Petre Daea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost azi, 8 octombrie 2022, la deschiderea târgului organizat în curtea Ministerului, cu ocazia Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti. Alături de el a fost și Dana Budeanu, aceasta din urmă, personaj controversat al lumii mondene de la noi, declarându-și dragostea pentru ministru.

Dana Budeanu, declarații de dragoste pentru ministrul Petre Daea

Dana Budeanu a avut ocazia, din nou, să impresioneze cu declarațiile ei. De această dată însă, nu s-a ocupat de ”amețite” sau de ”mafioți”, ci de însuși ministrul Agriculturii de la noi din țară, Petre Daea. Iar declarațiile au fost pe măsură, criticul de modă fiind un fan declarat al oficialului.

ADVERTISEMENT

“Îl iubesc, ştiţi asta. Trebuie să o spun. Este ministrul României, nu este al Agriculturii, este ministrul României. Aşa cum credeţi voi că sunteţi tineri şi că le ştiţi pe toate şi că viaţa e pe net. Viaţa e aici. Dacă nu ar fi ei şi dacă nu ar fi ministrul Daea, nu aţi avea cum să staţi pe net.

Asta e viaţa. Dânsul este România, nu mă interesează că sunteţi sau nu de acord. Eu ştiu de unde venim şi doar când o să vă întoarceţi aici, o să ne salvăm. Până atunci, rămânem pe Facebook. Vă iubesc enorm”, a declarat Dana Budeanu, citată de Antena 3.

ADVERTISEMENT

Petre Daea: ”Noi trebuie să fim stăruitori”

Ministrul Agriculturii nu pare să fi fost însă foarte impresionat de declarațiile făcute de Dana Budeanu. Preocupat în principal de deschiderea târgului din curtea instituției pe care o păstorește din vara acestui an, ministrul s-a declarat încântat de ceea ce a găsit acolo, fie că e vorba de preparate din carne, lapte, produse de panificaţie şi patiserie, legume, fructe proaspete şi procesate, băuturi spirtoase şi vin, miere, dulceţuri expuse de producători, fie că e vorba de fermieri sau operatori economici.

Mai mult, el a îndemnat, din nou, în stilul caracteristic, ca oamenii să consume produse tradiționale și să aleagă mâncarea românească în dauna a ceea ce este importat.

ADVERTISEMENT

“Produsele româneşti trebuie să ocupe vitrinele magazinelor şi să umple mesele consumatorilor pentru că sunt extraordinar de bune, iar producătorii noştri valoroşi ştiu să le pregătească şi o fac cu mult suflet.

Noi trebuie să fim stăruitori în a ne păstra tradiţiile şi să consumăm ceea ce produce pământul, avem un patrimoniu gastronomic extrem de bogat pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn pe toţi să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte”, a spus Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, citat de Antena 3.

ADVERTISEMENT

Ministerul Agriculturii a lansat o amplă campanie de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimentele de calitate obţinute pe plan local, sub denumirea Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare, iar în această perioadă vor fi organizate, la nivelul țării, peste 100 de târguri de profil.

ADVERTISEMENT