Life

Dana Budeanu denunță ”mizeria de la Oscar”. Critici dure pentru industria filmului

03.05.2021 | 13:19
Dana Budeanu denunta mizeria de la Oscar Critici dure pentru industria filmului
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a comentat aparițiile vedetelor de la Premiile Oscar și a declarat că au cam dispărut adevăratele celebrități nu doar din România, ci și de la Hollywood.

Înainte de a da verdictul despre evenimentul care de curând a acaparat atenția întregii planete, Dana a ținut să dea de pământ cu persoanele publice care își permit să facă o analiză a ținutelor de la Oscar.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că multe dintre așa-zisele critice de artă vestimentară de la noi nu sunt în măsură să comenteze rochiile de la acest eveniment, pentru că nu au cunoștințele necesare.

Dana Budeanu, dură cu industria filmului de la Hollywood

„Nu mi-aș permite să fac verdicte despre Oscaruri, vorbind despre niște rochii pe care n-am pus mâna în viața mea. Cum puteți voi să face verdicte despre asta? N-ați fost în situația aia, n-ați trăit în luxul ăla pe care-l criticați. Ca să poți să sfătuiești pe cineva din punct de vedere stilistic și trebuie să fii crescut așa. Taci din gură, sărăcio!”, a comentat Dana Budeanu în verdictul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Totodată, creatoarea de modă a denunțat cealaltă latură a ceremoniei care premiază cele mai bune opere din industria filmului spunând că acest festival a devenit o propagandă pentru curentul progresist.

„Lumea nu va merge în direcția asta”

Pentru a-și susține această convingere, Dana a dat ca exemplu tămbălăul care s-a creat pentru că Anthony Hopkins a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în locul unui alt artist care a jucat într-un film bolnav fiind.

ADVERTISEMENT

„Lumea nu va merge în direcția asta. Suntem în situația asta, dar nu va mai rezista. Oamenii normali, cu simțul umorului, deștepți și talentați vor câștiga. E o perioadă mizerabilă. La aceste Oscaruri a fost o mizerie generală, hai să zic, nicio rochie, nimic. Zendaya mi-a plăcut, pentru că și-a pus foarte bine în valoare colierul”, a adăugat Dana Budeanu în verdictul său special dedicat Oscarurilor.

Dintre bărbați, cel pe care Budeanu l-a considerat cel mai bine îmbrăcat a fost Brad Pitt, care a apărut într-un smoking.

ADVERTISEMENT

 

Tags: