ADVERTISEMENT
Life

Dana Budeanu desființează Guvernul. Dezvăluirile care aruncă în aer declarațiile lui Orban: ”Economia se prăbușește definitiv. Omorâți oameni în spitale”

Autor: Adrian Baciu | 03.08.2020 | 15:19
Dana Budeanu desființează Guvernul. Dezvăluirile care aruncă în aer declarațiile lui Orban: ”Economia se prăbușește definitiv. Omorâți oameni în spitale”
Dana Budeanu desființează Guvernul. Dezvăluirile care aruncă în aer declarațiile lui Orban: ”Economia se prăbușește definitiv. Omorâți oameni în spitale”. Sursa foto: perol.ro

Ultimele evenimente de pe scena politică din România nu aveau cum să scape de ochiul vigilent și extrem de critic pe care îl are Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a ieșit public cu noi cuvinte nu tocmai confortabile pentru cei aflați în acest moment la butoanele guvernării.

După ce în trecut și-a exprimat în mod direct nemulțumirile legate de restricții, Budeanu vine acum și pune la zi ieșirile premierului, situația economiei, precum și noua alianță de ”Dreapta” din Capitală.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, critici și acuzații grave la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban

Dana Budeanu ia la ”pachet” situația economică din România și o pune în context cu noua alianță PNL-USR PLUS. Incisiva creatoare de modă are numai cuvinte critice și, pe alocuri, dure, pentru acești actori politici.

Aceasta este de părere că noua uniune politică din Capitală nu va fi una de succes pentru că ”Dreapta” politică nu ar exista în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

În timp ce economia se prăbușește definitiv, în timp ce voi ați început probabil să resimțiți foamea, dreapta s-a unit. Toți ăștia care și-o fac cu dreapta zilnic și-au dat mâna dreaptă și vor candida pe liste comune la locale. Cine dracu e dreapta? Cine suge același acadea?

Este PNL, acest partid care are majoritatea în sondaje. Păi atunci de ce dracu nu aveți candidați la toate sectoarele voi singuri? Toate sondajele sunt niște făcături, pentru că și ăia care le fac, cu foarte mici excepții, sunt mână în mână cu partidele.

ADVERTISEMENT

Nu vă votează nimeni, că de aia faceți alianțe. Ce faceți mă, îi faceți campanie lui Clotilde? Tot ce înseamnă USRI plus Doi și-un sfert sunt niște gunoaie.”, spune Budeanu, conform ȘtiriPeSurse.

Budeanu trimite săgeți și către autoritățile din Sănătate: ”Omorâți oameni în spitale”

Din ultima intervenție a Danei Budeanu nu au scăpat chestiunile legate de pandemia de Covid-19. Aceasta a acuzat autoritățile că ”omoară oameni în spitale” și a criticat achizițiile mult discutatului medicament Remdesivir.

ADVERTISEMENT

”Ați îngropat educația, DSP-ul nu există, omorâți oameni în spitale, de toate bolile. Statul român – mă auziți domnul Cercel? – a cumpărat Remdesivir, acest medicament criminal, în valoare de 60 de milioane de euro.

Nicăieri pe globul pământesc acesta nu se folosește, pentru că are niște efecte adverse criminale. Am dreptate, domnule Cercel? Păi de ce nu îl dați la toți pacienții dacă l-ați cumpărat? Ce se întâmplă, concret?

ADVERTISEMENT

De ce nu ieșiți și spuneți oamenilor adevărul? De ce nu ieșiți și spuneți ce faceți într-adevăr? De ce mor oamenii în spitale? De Covid? Toți oamenii care au murit în acest luni de zile vor veni după voi, că așa funcționează Universul. Universul se echilibrează singur, javrelor.”, a încheiat Dana Budeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!