Life

Dana Budeanu, dezvăluire incredibilă. Ce o face să plângă pe vedetă

28.02.2021 | 18:24
Dana Budeanu dezvaluire incredibila Ce o face sa planga pe vedeta
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a făcut o dezvăluire incredibilă. Vedeta a mărturisit care sunt motivele care o fac să verse lacrimi.

Creatoarea de modă este una din femeile cu personalitate puternică din showbiz-ul românesc, iar această imagine de femeie dură a făcut ca lumea să se întrebe dacă și de ce ar putea să plângă. Ea a recunoscut că nu ar face-o pentru propia persoană.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu și-a consolidat o personalitate de femeie intransigentă. Modul în care își exprimă părerile este unul care poate intimida mulți oameni.

Dana Budeanu, dezvăluire incredibilă. Ce o face să plângă pe vedetă

Dana Budeanu a fost invitata lui Damian Drăghici la emisiunea acestuia de pe YouTube, „Podcastul lui Damian Drăghici”. Ea a declarat că nu a cunoscut niciun om mai puternic decât propria persoană.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „și mafioții plâng” . Dana Budeanu spune că a fi puternic înseamnă a alege adevărul și nu lipsa temerilor fizice. Ea a menționat să nu are altfel frici sau anxietăți.

Totuși, sunt motive care o fac pe celebra creatoare de modă să verse lacrimi: „niciodată nu plâng, nici nu-mi amintesc când am plâns pentru mine. Plâng pentru bătrâni”.

ADVERTISEMENT

„Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie, fără ceea ce au făcut ei.” a adăugat aceasta.

„Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii și nu ocrotim care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele,” a subliniat creatoarea de modă.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a concluzionat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: