Life

Dana Budeanu îi aduce critici dure Andreei Esca după ce a ieșit în public să vorbească despre infectarea sa cu coronavirus

22.07.2020 | 12:38
Dana Budeanu ii aduce critici dure Andreei Esca dupa ce a iesit in public sa vorbeasca despre infectarea sa cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, bună prietenă cu Andreea Esca, i-a adus critici dure prezentatoarei știrilor de la PRO TV pentru faptul că a ales să iasă public și să vorbească despre infectarea sa cu noul coronavirus.

Dana Budeanu o critică pe Andreea Esca pentru că a vorbit despre ce a pățit

Vedeta spune că a vorbit cu Esca la telefon și a sfătuit-o să nu facă nicio declarație, căci subiectul astfel s-ar putea epuiza mai repede.

ADVERTISEMENT

Budeanu spune că Andreea Esca s-a urcat în așa zisa propagandă oficială a autorităților, care au nevoie de vedete pentru a-și credibiliza mesajele de luptă împotriva coronavirusului.

„Faptul că Andreea Esca a apărut cu acea declarație a fost greșeală imensă pentru ea. E părerea mea, pe care i-am și spus-o când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!”, a spus vehement Dana Budeanu pe canalul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT

„Această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete”

„De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca? Pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat!

Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, a adăugat Budeanu.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura persoană care a criticat-o pe Esca pentru interviul acordat după o perioadă de tăcere. Victor Ciutacu a spus că declarațiile vedetei de la PRO TV au reprezentat o înșelătorie cu public, menționând că nu a înțeles, de asemenea, de ce la o conversație prin Skype Esca a simțit nevoia să vorbească prin lavalieră.