Life

Dana Budeanu îi dă dreptate Oanei Zăvoranu. Atacă fără milă cele mai cunoscute vedete

20.04.2021 | 12:22
Dana Budeanu ii da dreptate Oanei Zavoranu Ataca fara mila cele mai cunoscute vedete
Dana Budeanu le-a criticat pe vedetele care fac reclame pe Instagram. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu îi dă dreptate Oanei Zăvoranu legându-se de vedetele care își asociază numele cu tot felul de branduri pe rețelele de socializare, contracost, de la tampoane până la detergenți. Creatoarea de modă a fost mai dură ca niciodată cu starurile din România care fac bani din Instagram din reclame.

În cel mai nou verdict pe care Dana l-a postat pe Youtube pe 19 aprilie, bruneta nu are nicio milă față de vedetele care fac bani din reclamele la tampoane, detergenți sau iaurt, spunând că o celebritate adevărată niciodată nu recurge la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Budeanu a spus că pentru 1.000 de euro nu merită să te faci de cacao (spus în termeni frumoși), după ce a întrebat pe cineva din producție câți bani primesc divele care fac reclame pe Instagram.

Dana Budeanu îi dă dreptate Oanei Zăvoranu și se ia de vedetele care fac reclame pe Instagram

„Tu postezi, n-am nicio problemă, vin ăia de la un detergent, hai că am văzut la tampoane. În primul rând, reclamă la tampoane. Vă postați cu pachetul de tampoane. Ce înseamnă asta? Voi realizați penibilul?

ADVERTISEMENT

Tu pui pachetul de tampoane, tu pe bicicletă, pachetul stă pe ghidon, tu în pat, pachetul doarme cu tine. Băi, nene, eu n-am nimic, dacă vă dă 1000 de euro să faceți asta, dar mi se pare… Tu ești marea vedetă, păi ce chiloți ai măi nene?”, este comentariul acid făcut de Dana Budeanu în noul episod Verdict de pe Youtube.

„Voi nu realizați penibilul?”

Designerul a mai spus că vedetele ar trebui împărțite în anumite categorii pentru a nu se face de râs, că ar trebui o departajare având în vedere că toate fac reclamă la același lucru.

ADVERTISEMENT

„Brusc, sunteți toate la fel. Același iaurt, același tampon. Împărțiți-vă”, a spus Dana.

Femeia a reiterat că nu are absolut nimic cu nimeni, ba chiar a spus că preferă să vadă vedete care să facă reclamă la Lenor decât să se prostitueze.

Budeanu a mai spus că nu poți fii vedetă dacă stai la etajul trei în bloc și nu poți pretinde că ești aspirațională dacă faci reclame la iaurturi și ceaiuri. „Voi nu realizați penibilul? Nu există asta, nu halește nimeni așa ceva! Măcar dacă facem publicitate, pe niște bugete uriașe, că ele oricum vând”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT