Life

Dana Budeanu îl face praf pe Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică: „Vă ține în teroare și manipulare zilnică”

13.10.2020 | 17:46
Dana Budeanu il face praf pe Andi Manciu seful Grupului de Comunicare Strategica Va tine in teroare si manipulare zilnica
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a postat un mesaj virulent la adresa lui Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban și șeful Grupului de Comunicare Strategică, pe care l-a făcut fătălău și i-a adresat cuvinte dure.

Fashion editorul susține că acesta nu are studiile terminate, însă ocupă o funcție importantă în stat fără justificare. Până în acest moment, informația nu a fost nici negată, nici confirmată de către Andi Manciu.

ADVERTISEMENT

În spațiul public a fost făcută publică informația, inițial, de către jurnalista Ioana Ene Dogioiu, citată de către știripesurse.ro.

Dana Budeanu: „Acest fătălău vă ține în teroare zilnică”

Pe vremuri critica vedetele la Vorbește lumea, însă de câteva luni, de când a plecat de la Pro tv în urma unor discuții contradictorii pe teme sociale, fashion editor-ul postează imagini, acuzații și clipuri pe Youtube despre cele mai importante personaje din Statul Român.

ADVERTISEMENT

Majoritatea politicienilor au fost intens criticate de către Dana Budeanu, care face dezvăluiri pe surse despre cum funcționează lucrurile în Guvern.

De altfel, ea îi înjură și are un limbaj tendențios la adresa multor personaje publice, în special din PNL. Ultimul pe listă este Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban și șeful Grupului de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT

„Acest fătălău care nu a terminat nici facultatea vă ține în teroare și manipulare zilnică. Atât! Fătălăul ăsta este șeful GCS (Grupului de Comunicare Strategică”, a scris Dana Budeanu pe Insta Story.

Tags: