Life

Dana Budeanu, imagine rară cu fiicele ei gemene. Cum arată adolescentele de 17 ani

Dana Budeanu a publicat o imagine rară alături de fiicele sale, care acum au 17 ani și sunt adevărate adolescente. Cum arată gemenele designerului vestimentar.
28.06.2022 | 22:51
Dana Budeanu imagine rara cu fiicele ei gemene Cum arata adolescentele de 17 ani
Dana Budeanu, imagine rară cu fiicele ei gemene. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a postat o imagine rară alături de fiicele sale. Vedeta a publicat o fotografie în care se află alături de gemenele sale.

Dana Budeanu, imagine rară cu fiicele ei gemene

Dana Budeanu este foarte discretă în ceea ce le privește pe fiicele ei, așa că nu există aproape deloc imagini cu cele două.

ADVERTISEMENT

Totuși, de această dată chiar designerul a fost cel care a publicat imagini cu copiii săi, dar fără a le expune fețele.

După decor, ne-am putea da seama că Dana Budeanu și gemenele sale participau la un eveniment de gală, poate chiar o nuntă.

ADVERTISEMENT

Cele două fiice ale Danei Budeanu se află una lângă alta, iar creatoarea de modă a fost surprinsă în timp îi mângâia părul uneia dintre adolescente, ele având acum 17 ani.

Dana Budeanu mărturisea că încearcă să le prelungească copilăria fetițelor sale, așa că ele nu dețineau telefoane mobile pe când aveau 15 ani și au acces limitat la televizor sau pe internet. Mai mult decât atât, mama lor le dă voie să se uite doar la anumite filme.

ADVERTISEMENT

„Fetițele mele nu au cunoștință despre succesul meu în online. Fetițele mele nu au telefon mobil. Au acces la internet, dar au acces limitat la el, cel adecvat pentru vârsta lor.

Ele m-au văzut pentru prima dată la televizor când am fost la Mihai Gâdea (n.r acum circa un an).

ADVERTISEMENT

Ele se uită pe Netflix. Trebuie să ne luptăm să le prelungim copilăria cât mai mult”, a declarat Dana Budeanu, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu și-a dorit mult să fie mamă. Ce reguli stricte urmează fetițele ei

Dana Budeanu spunea pe canalul ei de Youtube că cel mai mult și-a dorit să fie mamă și spunea că nu le înțelege pe mamele care se plâng de copiii lor.

De altfel, aceasta spunea că cea mai mare teamă a ei este să le dezamăgească pe fiicele ei.

”De atunci și până astăzi am respirat și trăit doar prin ele. Toată fericirea mea, fiecare gând, fiecare respirație, fiecare vis…sunt ele…

Sunt toată mândria mea și toată dragostea, toată bucuria, toată credință, toată viață.

Sunt sufletul meu în văzul tuturor. Fiecare cuvânt al lor, fiecare privire, fiecare zâmbet sunt motivația mea în fiecare zi, bucuria și împlinirea…”, explica Dana Budeanu pe social media.

ADVERTISEMENT
Tags: