Life

Dana Budeanu, imagine unică cu fiicele sale. Creatoarea de modă este mândră de gemene

30.04.2021 | 15:52
Dana Budeanu imagine unica cu fiicele sale Creatoarea de moda este mandra de gemene
Dana Budeanu, imagine unică cu fiicele sale. Creatoarea de modă este mândră de gemene. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu (42 de ani) a publicat o imagine unică cu fiicele sale pe rețelele de socializare. Celebra creatoare de modă este mândră de gemenele pe care le are din relația cu fondatorul publicațiilor Ciao și Click, Radu Budeanu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. 

Designerul nu vorbește foarte des despre copiii ei și încearcă să-i țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu obișnuiește să posteze fotografii în care apar copilele în vârstă de 15 ani și este foarte discretă în privința vieții sale private.

ADVERTISEMENT

Iată că de data aceasta a ”scăpat” o poză în care apar fetele. Gemenele Danei Budeanu sunt în vizită la muzeu, fiind îmbrăcate identic din cap până-n picioare. Copilele stau cu spatele la fotograf, bruneta păstrând o urmă de anonimat în continuare.

Dana Budeanu, poză rară cu gemenele. Cum arată fetele designerului

Gemenele admiră cu foarte mare interes opera „Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci. Copilelor nu li se văd trăsăturile fizice, dar asta nu înseamnă că nu putem trece cu vederea părul lung și cârlionțat care le cade foarte frumos pe umeri.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu poate fi mândră de fiicele sale, pe care le-a crescut fără niciun ajutor. Designerul nu se plânge de greutățile prin care a trecut atunci când acestea erau mici și încearcă să le ofere o educație cât mai bună și un viitor strălucit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Vedeta le ține departe de televizor și de tehnologia din ziua de azi, dezvăluind că deși fetele au împlinit deja 15 ani nu dețin telefoane mobile. În plus, gemenele au acces limitat la Internet și vizionează numai producții alese dinainte de creatoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa bruneta susține că gemenele nu cunosc succesul de care se bucură ea în online. Dana Budeanu a punctat și faptul că acestea au văzut-o pentru prima oară la TV abia recent, într-o emisiune de-a lui Mihai Gâdea.

„Fetițele mele nu au cunoștință despre succesul meu în online. Fetițele mele nu au telefon mobil. Au acces la internet, dar au acces limitat la el, cel adecvat pentru vârsta lor. Ele m-au văzut pentru prima dată la televizor când am fost la Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Ele se uită pe Netflix. Trebuie să ne luptăm să le prelungim copilăria cât mai mult”, a declarat Dana Budeanu, în show-ul lui Victor Ciutacu de la România TV.

ADVERTISEMENT