Life

Dana Budeanu, ironizată de Keed de la Chefi la Cuțite. Ce a făcut fostul concurent de la Antena 1

Keed de la Chefi la Cuțite și-a lansat cel mai nou videoclip în care o ironizează pe Dana Budeanu.
22.06.2021 | 19:11
Dana Budeanu ironizata de Keed de la Chefi la Cutite Ce a facut fostul concurent de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Keed, pe numele lui real Bogdan David Ioniță, a revenit la muzică după ce show-ul culinar Chefi l-a Cuțite s-a terminat. Acesta și-a lansat cel mai nou videoclip pe YouTube, Dana Budeanu. În acesta, Keed o ironizează pe controversata Dana Budeanu.

După doar o zi de la lansare, videoclipul a adunat peste 23.000 de vizualizări, iar fanii i-au trimis lui Keed sute de mesaje.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, ironizată de Keed de la Chefi la Cuțite

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă și a devenit un adevărat fenomen. Aceasta a stârnit o mulțime de controverse prin afirmațiile făcute în ultima perioadă.

Așa că, Bogdan David Ioniță sau Keed așa cum îl cunoaște toată lumea s-a gândit să-i dedice un videoclip. Fostul concurent de la Chefi la Cuțite nu a ratat niciun amănunt. I-a copiat ținuta, și-a pus o perucă și a încercat să-i imite și gesturile. Cei mai mulți fani au apreciat noua melodie a lui Keed.

ADVERTISEMENT

“E genul de clip pe care vrei să-l vezi de 100 de ori consecutiv!

Baaaaaaaaa, cât am așteptat clipul la asta

Genial clipul și felul în care o imiți, felicitări pentru clip și piesă”, sunt câteva dintre comentariile postate.

Cine este Keed de la Chefi la Cuțite

Keed face parte din trupa Șatra Benz. Acesta a reușit să facă senzație și la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, unde a ajuns până în semifinale, chiar dacă nu era bucătar.

ADVERTISEMENT

“Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru mesaje și susținere”, a scris atunci concurentul lui Florin Dumitrescu.

Bogdan David Ioniță a spus că participarea la celebra emisiune i-a schimbat viața pentru că l-a ajutat să evolueze ca om.

ADVERTISEMENT

“Am descoperit televiziunea și culmea, mi-a plăcut maxim. Una peste altă, experiența @chefilacutite m-a ajutat să evoluez că om din absolut orice punct de vedere, lucru pentru care nu pot decât să le mulțumesc! (…) Mulțumesc @chef_catalin_scarlatescu și @chef.sorinbontea.official pentru toate cuvintele frumoase pe care le-ați spus despre mine și preparatele mele, mă bucur că am reușit să vă surprind de atâtea ori”, a scris Keed pe contul său de Instagram, după concurs.

ADVERTISEMENT
Tags: