News

Dana Budeanu l-a făcut praf pe Ludovic Orban. Remarcă uluitoare despre premierul României

02.09.2020 | 08:24
Dana Budeanu la facut praf pe Ludovic Orban Remarca uluitoare despre premierul Romaniei
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, cunoscutul critic de modă din România, s-a transformat și într-un analist politic și l-a ironizat pe Ludovic Orban, premierul în exercițiu.

Ultimele evenimente de pe scena politică nu puteau să scape ochiului vigilent al creatoarei de modă, cea care a avut un ”verdict” și pentru șeful Guvernului.

ADVERTISEMENT

Invitată la o emisiune de mare audiență, Budeanu a fost pusă să analizeze prestația șefului liberalilor în timpul pe care acesta l-a petrecut în Parlament la tentativa de Moțiune a PSD.

Dana Budeanu l-a făcut praf pe Ludovic Orban. Remarcă uluitoare despre premierul României

Mihai Gâdea, prezentatorul de la Sinteza Zilei, a avut-o ca invitată, marți seară, pe celebra deja Dana Budeanu, o creatoare de modă care și-a extins domeniul de analiză în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

În timpul talk-show-ului, aceasta a fost provocată la un ”verdict politic” în legătură cu prestația din ultimul timp a premierului Ludovic Orban.

Budeanu l-a ironizat pe șeful Executivului, despre care a spus că este ”șeful la ăștia”, făcând trimitere la subalternii săi din PNL și din Guvern.

ADVERTISEMENT

“E șef. ‘Șeful la ăștia’, uitați-i cum stau! Nu o să-i dau numele …există un personaj în presa din România care avea o tehnică, vorbea foarte încet tot timpul. Știi, când ești angajat, te apropii tu. Vezi? Toți stau pe ‘sclăvăgeală’, adică el este șeful, iar toți stau adunați. (…)

Domnul Orban, priviți poziția, este ‘șeful la România’. Foarte bine, a așteptat 30 de ani, a muncit 30 de ani, real. Tot timpul spun asta, nu contează că e de la PNL”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Budeanu, critici recente la adresa gestionării situației de către Guvernul Orban

Nu este prima oară când Budeanu sare la gâtul celor aflați la conducerea țării. Recent, aceasta a acuzat autoritățile că ”omoară oameni în spitale” și a criticat achizițiile mult discutatului medicament Remdesivir.

”Ați îngropat educația, DSP-ul nu există, omorâți oameni în spitale, de toate bolile. Statul român – mă auziți domnul Cercel? – a cumpărat Remdesivir, acest medicament criminal, în valoare de 60 de milioane de euro.

Nicăieri pe globul pământesc acesta nu se folosește, pentru că are niște efecte adverse criminale. Am dreptate, domnule Cercel? Păi de ce nu îl dați la toți pacienții dacă l-ați cumpărat? Ce se întâmplă, concret?

De ce nu ieșiți și spuneți oamenilor adevărul? De ce nu ieșiți și spuneți ce faceți într-adevăr? De ce mor oamenii în spitale? De Covid? Toți oamenii care au murit în acest luni de zile vor veni după voi, că așa funcționează Universul. Universul se echilibrează singur, javrelor.”, spunea Dana Budeanu la începutul lui august.

ADVERTISEMENT