ADVERTISEMENT
News

Dana Budeanu l-a făcut praf pe Ludovic Orban. Remarcă uluitoare despre premierul României

Autor: Adrian Baciu | 02.09.2020 | 08:24
Dana Budeanu l-a făcut praf pe Ludovic Orban. Remarcă uluitoare despre premierul României
Dana Budeanu l-a făcut praf pe Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică. Sursa foto: evz.ro

Dana Budeanu, cunoscutul critic de modă din România, s-a transformat și într-un analist politic și l-a ironizat pe Ludovic Orban, premierul în exercițiu.

ADVERTISEMENT

Ultimele evenimente de pe scena politică nu puteau să scape ochiului vigilent al creatoarei de modă, cea care a avut un ”verdict” și pentru șeful Guvernului.

Invitată la o emisiune de mare audiență, Budeanu a fost pusă să analizeze prestația șefului liberalilor în timpul pe care acesta l-a petrecut în Parlament la tentativa de Moțiune a PSD.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu l-a făcut praf pe Ludovic Orban. Remarcă uluitoare despre premierul României

Mihai Gâdea, prezentatorul de la Sinteza Zilei, a avut-o ca invitată, marți seară, pe celebra deja Dana Budeanu, o creatoare de modă care și-a extins domeniul de analiză în ultimele luni.

În timpul talk-show-ului, aceasta a fost provocată la un ”verdict politic” în legătură cu prestația din ultimul timp a premierului Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Budeanu l-a ironizat pe șeful Executivului, despre care a spus că este ”șeful la ăștia”, făcând trimitere la subalternii săi din PNL și din Guvern.

“E șef. ‘Șeful la ăștia’, uitați-i cum stau! Nu o să-i dau numele …există un personaj în presa din România care avea o tehnică, vorbea foarte încet tot timpul. Știi, când ești angajat, te apropii tu. Vezi? Toți stau pe ‘sclăvăgeală’, adică el este șeful, iar toți stau adunați. (…)

ADVERTISEMENT

Domnul Orban, priviți poziția, este ‘șeful la România’. Foarte bine, a așteptat 30 de ani, a muncit 30 de ani, real. Tot timpul spun asta, nu contează că e de la PNL”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Budeanu, critici recente la adresa gestionării situației de către Guvernul Orban

Nu este prima oară când Budeanu sare la gâtul celor aflați la conducerea țării. Recent, aceasta a acuzat autoritățile că ”omoară oameni în spitale” și a criticat achizițiile mult discutatului medicament Remdesivir.

ADVERTISEMENT

”Ați îngropat educația, DSP-ul nu există, omorâți oameni în spitale, de toate bolile. Statul român – mă auziți domnul Cercel? – a cumpărat Remdesivir, acest medicament criminal, în valoare de 60 de milioane de euro.

Nicăieri pe globul pământesc acesta nu se folosește, pentru că are niște efecte adverse criminale. Am dreptate, domnule Cercel? Păi de ce nu îl dați la toți pacienții dacă l-ați cumpărat? Ce se întâmplă, concret?

ADVERTISEMENT

De ce nu ieșiți și spuneți oamenilor adevărul? De ce nu ieșiți și spuneți ce faceți într-adevăr? De ce mor oamenii în spitale? De Covid? Toți oamenii care au murit în acest luni de zile vor veni după voi, că așa funcționează Universul. Universul se echilibrează singur, javrelor.”, spunea Dana Budeanu la începutul lui august.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!