Life

Dana Budeanu lovește din nou! Noua categorie de ”fătălăi” care circulă pe străzi: „Ce dracului ați făcut, bă?”

27.05.2020 | 18:28
Dana Budeanu loveste din nou Noua categorie de fatalai care circula pe strazi Ce dracului ati facut ba
Dana Budeanu a avut o reacție vehementă pe Facebook, după ce o publicație a scris, citând surse, că va candada la alegerile parlamentare pe listele PSD
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu lovește din nou! Celebrul critic de modă s-a luat iar de anumiți bărbați din România, și anume de cei care poartă mască de protecție chiar dacă nu se află într-un spațiu închis.

Dana Budeanu se ia de bărbații care poartă mască de protecție pe stradă

Recunoscută pentru limbajul ei colorat, Dana nu a dezamăgit nici de data asta. A fost extrem de acidă cu privire la bărbații care se plimbă cu măștile pe față pe stradă, în aer liber, pe care îi consideră, cum altfel, ”fătălăi”.

ADVERTISEMENT

„Băi, eu vreau să vă spun ceva. S-a terminat carantina. Situaţia este următoarea: carantina asta a făcut curat. Am stabilit asta, am văzut în ce hal sunteţi şi voi, şi <<ameţitele>>. Sunteţi pilaf cu carne. Băi băiatule, voi aţi observat că 90% din purtătorii de mască de pe străzi sunt fătălăi?”, a spus indignată Budeanu.

„Deci sunt de sex masculin. Bă, voi aţi văzut că 90% din populaţia care poartă mască pe străzi ie băieţi? Ce vă spune chestia asta? 90% sunt <<mafioţi>>, 10% sunt <<ameţite>>”, a adăugat Dana.

ADVERTISEMENT

„De ce sunteți, mă, cu mască pe stradă? Cine să nu vină? Virusul?”

„De ce sunteţi, mă, cu mască pe stradă? Cine să nu vină? Virusul? Nu ai cum! Ce dracului aţi făcut, bă fătălăilor, două luni de zile?”, a continuat să povestească în rubrica ei de pe canalul personal de Youtube.

Dana Budeanu este una din cele mai populare critice de modă din România. Faima ei a explodat după ce a fost dată afară de la PRO TV, în urma unor comentarii deplasate legate de acțiunile anumitor ONG-uri. Printre persoanele care i-au ținut partea în scandalul cu PRO s-a numărat și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Dana Budeanu s-a dat și pe politică. Vedeta comentează deciziile liderilor zilei pentru pagina știripesurse.ro, unde se remarcă prin aceeași aciditate cu care i-a obișnuit pe toți pe Youtube.