ADVERTISEMENT
Life

Dana Budeanu lovește dur în vedetele mame de pe Instagram: „Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă”

Dana Budeanu a luat la rost vedetele mame care postează des pe Instagram și le-a criticat pentru că își arată copiii doar în pictoriale plătite.
Autor: Dan Suta | 25.05.2021 | 11:47
Dana Budeanu lovește dur în vedetele mame de pe Instagram: „Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă”
Dana Budeanu a criticat vedetele mămici de pe Instagram. Foto: Youtube

Dana Budeanu a vorbit în noul ei verdict de pe Youtube despre mămicuțele din showbiz, lovind dur în ele. Fashionista spune că una e să fii mamă și alta e să fii mamă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că mamele de pe Instagram sunt niște starlete care fac bani din postări cu bebelușii. Aceasta a spus că o mamă nu are timp să stea toată ziua pe rețelele de socializare.

Dana le acuză de ipocrizie pe mamele din lumea mondenă care postează anumite imagini cu copiii lor, spunând că vor să le protejeze fața, dar apoi realizează pictoriale contracost în reviste glossy.

Dana Budeanu, dură cu mamele din showbiz: „Începe negocierea vieții amărâtului ăluia care a venit pe lume”

„Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă. Atunci o să ne dea cașcaval, ba nu avem exclusivitate. Începe negocierea vieții amărâtului ăluia care a venit pe lume. În primul rând unde naște, care-i clinica, care-i la Sanador. Alooo, se năștea pe câmp.

ADVERTISEMENT

Nici eu, eu care sunt o prințesă într-adevăr, am născut la spitalul de stat că nu erau private. Nu s-a întâmplat nimic. Am intrat, am născut. Ok, am fost singura în salon, am dat o șpagă. Nimic”, a mărturisit Dana Budeanu pe Youtube.

Bruneta a fost extrem de critică și cu mamele care se postează în timp ce alăptează. Budeanu a ridicat o problemă care a mai tot apărut în dezbateri legat de lipsa acordului copilului de a fi expus.

Ca o paranteză, au fost situații în străinătate în care unii copii și-au dat în judecată părinții pentru că i-au expus când erau minori pe Facebook și au câștigat în instanță.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu, luată la rost: „Te-ai machiat și te-ai pus în pat?”

Revenind la vlogul Danei Budeanu, vedeta a spus că multe dintre fotografiile așa-zis naturale sunt bine gândite înainte de a fi postate.

Aceasta a comentat o imagine în care Lili Sandu a fost pozată în pat cu bebelușul ei, remarcând cât de coafată era: „Te-ai coafat, te-ai machiat și te-ai pus în pat sau cum?”.

ADVERTISEMENT

Designerul vestimentar a mai spus că multe dintre mamele celebre îi tratează pe copiii lor ca pe niște obiecte, iar respectivele imagini sunt, de fapt, despre ele și nu despre cei mici.

Aceasta a spus că așa cum se pozează cu crema la care fac reclamă pentru a-și promova în fond imaginea fac fotografii și cu copiii lor.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!