Life

Dana Budeanu lovește dur în vedetele mame de pe Instagram: „Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă”

Dana Budeanu a luat la rost vedetele mame care postează des pe Instagram și le-a criticat pentru că își arată copiii doar în pictoriale plătite.
25.05.2021 | 11:47
Dana Budeanu loveste dur in vedetele mame de pe Instagram Nu aratam fata copilului pana nu aparem pe nu stiu ce coperta
Dana Budeanu a criticat vedetele mămici de pe Instagram. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a vorbit în noul ei verdict de pe Youtube despre mămicuțele din showbiz, lovind dur în ele. Fashionista spune că una e să fii mamă și alta e să fii mamă pe Instagram.

Vedeta susține că mamele de pe Instagram sunt niște starlete care fac bani din postări cu bebelușii. Aceasta a spus că o mamă nu are timp să stea toată ziua pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dana le acuză de ipocrizie pe mamele din lumea mondenă care postează anumite imagini cu copiii lor, spunând că vor să le protejeze fața, dar apoi realizează pictoriale contracost în reviste glossy.

Dana Budeanu, dură cu mamele din showbiz: „Începe negocierea vieții amărâtului ăluia care a venit pe lume”

„Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă. Atunci o să ne dea cașcaval, ba nu avem exclusivitate. Începe negocierea vieții amărâtului ăluia care a venit pe lume. În primul rând unde naște, care-i clinica, care-i la Sanador. Alooo, se năștea pe câmp.

ADVERTISEMENT

Nici eu, eu care sunt o prințesă într-adevăr, am născut la spitalul de stat că nu erau private. Nu s-a întâmplat nimic. Am intrat, am născut. Ok, am fost singura în salon, am dat o șpagă. Nimic”, a mărturisit Dana Budeanu pe Youtube.

Bruneta a fost extrem de critică și cu mamele care se postează în timp ce alăptează. Budeanu a ridicat o problemă care a mai tot apărut în dezbateri legat de lipsa acordului copilului de a fi expus.

ADVERTISEMENT

Ca o paranteză, au fost situații în străinătate în care unii copii și-au dat în judecată părinții pentru că i-au expus când erau minori pe Facebook și au câștigat în instanță.

Lili Sandu, luată la rost: „Te-ai machiat și te-ai pus în pat?”

Revenind la vlogul Danei Budeanu, vedeta a spus că multe dintre fotografiile așa-zis naturale sunt bine gândite înainte de a fi postate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a comentat o imagine în care Lili Sandu a fost pozată în pat cu bebelușul ei, remarcând cât de coafată era: „Te-ai coafat, te-ai machiat și te-ai pus în pat sau cum?”.

Designerul vestimentar a mai spus că multe dintre mamele celebre îi tratează pe copiii lor ca pe niște obiecte, iar respectivele imagini sunt, de fapt, despre ele și nu despre cei mici.

Aceasta a spus că așa cum se pozează cu crema la care fac reclamă pentru a-și promova în fond imaginea fac fotografii și cu copiii lor.

 

ADVERTISEMENT