Life

Dana Budeanu, mesaj tranșant de susținere pentru puștiul care a câștigat ”Românii au talent”: ”Jos labele de pe Rareș”

Dana Budeanu este alături de Rareș Prisăcariu, câștigătorul celui de-al 13-lea sezon al show-ului Românii au talent”, de la Pro TV.
14.05.2023 | 14:10
Dana Budeanu mesaj transant de sustinere pentru pustiul care a castigat Romanii au talent Jos labele de pe Rares
Dana Budeanu i-a luat apărarea lui Rareș Prisăcariu, după controversele născute în jurul câștigătorul sezonului 13 de la ”Românii au talent” / Colaj foto: fanatik / Surse foto: Dana Budeanu Facebook / Pro TV
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a intervenit în dezbaterea publică legată de ”cel mai talentat român”, Rareș Prisăcariu, care tocmai și-a adjudecat 120.000 de euro la show-ul de la Pro TV. La doar 7 ani, băiatul a urcat pe scenă și a recitat un monolog despre o întâlnire cu Dumnezeu.

Dana Budeanu, despre câștigătorul show-ului ”Românii au talent”? ”Ești o minune de copil”

Controversa iscată după anunțarea câștigătorului show-ului ”Românii au talent” s-a referit la lipsa de discernământ pe care un copil de această vârstă o are atunci când recită un monolog cu un mesaj atât de complex. Nici tema aleasă, cu un context religios, nu a fost chiar pe placul unora dintre contestatarii lui Rareș.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu spune însă că atacurile venite după prestația băiatului vin din partea unei categorii de oameni care contestă ”tot ce-i Dumnezeiesc”.

„Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!  Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie!

ADVERTISEMENT

Copii ca ei! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

”Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu”

Designerul-influencer spune că inclusiv ea și-a crescut fetițele în spiritul creștin și că se roagă în fiecare zi alături de acestea.

ADVERTISEMENT

”Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!”, a mai scris Dana Budeanu.

Rareș Prisăcariu a câștigat 120.000 de euro la ”Românii au talent”

Rareș Prisăcariu și-a adjudecat, la sfârșitul săptămânii trecute, marele premiu al show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, sezonul 13. Puștiul de 7 ani va primi 120.000 de euro din partea postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Prisăcariu este din Botoșani și susține că, până la această vârstă, a citit peste 200 de cărți. Băiatul a declarat că mama lui a avut ideea să-l înscrie în concurs și că nu se aștepta să câștige marele premiu.

ADVERTISEMENT