ADVERTISEMENT
News

Dana Budeanu nu iartă pe nimeni. Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Ludovic Orban şi Marcel Ciolacu, făcuţi praf

Autor: Bogdan Solomon | 01.06.2020 | 15:31
Dana Budeanu nu iartă pe nimeni. Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Ludovic Orban şi Marcel Ciolacu, făcuţi praf
Dana Budeanu se numără printre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Sursa foto: Facebook

De la Ludovic Orban, Raluca Turcan sau Rareș Bogdan, nimeni nu scapă de comentariile acide ale Danei Budeanu, care le analizează foarte atent fiecare apariție publică, mai ales că țara noastră trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Cel mai arzător subiect al momentului este, însă, legat de controversata imagine ce îi surprinde pe guvernanți fumând și consumând băuturi alcoolice în biroul prim-ministrului, fără să le pese că astfel încalcă măsurile sanitare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu dă de pământ cu Ludovic Orban și miniștrii săi după fotografia apărută recent. Nici Marcel Ciolacu nu a scăpat de criticile designerului

În cel mai recent episod al rubricii sale online, cunoscutul creator de modă susține că a intrat în posesia unor informații noi referitoare la fotografia care a făcut furori weekend-ul trecut în mediul online și lansează o nouă ipoteză în acest scandal. Potrivit spuselor sale, poza nu ar fi pornit de la șeful cancelariei premierului, așa cum s-a crezut inițial, ci de la o femeie.

Chiar dacă nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, aceste afirmații au fost suficiente pentru ca toată lumea să suspecteze că „vinovată” pentru cea mai recentă pățanie a Executivului se face chiar vicepremierul Raluca Turcan, mai ales că este singura prezență feminină din imaginea cu pricina. Și dacă vă gândeați că social democrații pot răsufla ușurați, ei bine, aflați că nici ei nu au fost menajați deloc de Dana Budeanu, care le reproșează că nu au avut o reacție dură pe marginea acestui subiect.

Cum a comentat Dana Budeanu fotografia cu Orban și miniștrii săi

La aşa ce trebuia ieşit într-un minut, domnu’ Ciolacu. Ce aţi făcut 48 de ore? Aţi făcut o spirală de fete cu Romaşcanu şi alţii? Aţi analizat cum să fiţi corecţi şi deontologi, când ăsta era subiectul subiectelor?  Pensaţii PNL la fel. A ieşit Orban să spună că plăteşte amenda. Fac ceva pe amenda ta, Orban. Mie mi-aţi transmis că am voie să fac ce aţi făcut voi.

ADVERTISEMENT

Dacă mă prinde, asta e, plătesc amenda. Discuţia nu este că aţi fumat în birou. Hai să nu mai fim ipocriţi. Problema a fost reacţia, aplaudată de postaci. Cum adică a plătit amenda? Asta e cea mai proastă comunicare cu care se putea ieşi în această situaţie. Mă încurajezi să încalc legea. Poţi să faci orice, atâta timp cât nu eşti prins.

Tupeul celor de la PNL care au ieşit să comenteze vine din faptul că ei aşa trăiesc. În momentul în care consilierii sunt nişte wannabe interlopi, în momentul în care vicepremierul României stă la o băută lipită de unul care a făcut-o în limbaj popular târfă, a afirmat despre ea că a ajuns om politic trecând prin aşternuturile unora, tu ca femeie ce cauţi la masă cu un asemenea bărbat?

Ce cauţi tu, care cum ar veni reprezinţi femeile din România, lângă unul care a vorbit astfel despre tine, ce cauţi să bei cu el? Nu ai nicio problemă cu asta, de aceea nu ai nicio cu ce se întâmplă la 2 şi 3 în Guvern, cu toate femeile jignire de consilierii premierului. Tu ca femeie, ca om politic, ai aşteptat să stai în continuare cu unul care a şters cu tine pe jos.

ADVERTISEMENT

Rămăsese să fie şi Ruj Roz în partea cealaltă, care şi ăla a şters cu tine pe jos, şi stăteai cum ai stat în campania electorală, între doi bărbaţi care te-au flegmat pe faţă şi care te-au călcat în picioare. Ăsta este exemplul pentru populaţie. Ce să spună amărâtele alea pe care tot felul de interlopi wannabe le înjură pe culoarele guvernului, le bagă organele prin tot felul de părţi, le ameninţă?

Te sacrifici pentru ţară şi treci peste orice? Nu. Funcţionaţi în acest bordel toată clasa politică. Astăzi vă flegmaţi, mâine vă lingeţi. Iar proştii care suntem noi, cei care vă plătim mergem la vot. PNL a pierdut probabil peste 3% doar de la această postare. Rareş Bogdan a ieşit ieri cu una dintre cele mai… mediocre, să nu-i spun proaste declaraţii din ultimii 30 de ani, în care a declarat: ‘Felul în care PNL a dezamăgit electoratul nu poate depăşi ura faţă de PSD’.

ADVERTISEMENT

Păi să vă traducă Dănuţa ce a spus Rareş. A spus următorul lucru: pensaţii PNL au ajuns la guvernare exclusiv datorită lui Marcel Ciolacu. La alegerile europarlamentare s-a votat împotriva lui Dragnea. S-a creat chestia aia cu Ciuma Roşie şi m..e PSD şi oamenii au votat la europarlamentare strict pe ura pentru PSD. Aşadar, Rareş confirmă faptul că partidul de guvernământ rezistă la putere fără niciun merit, se bazează în continuare că PNL nu va trebui să facă nimic, pentru că oamenii vor vota urând PSD.

Ciolacu în timpul ăsta doarme. Rareş, ţi-am zis şi acum două zile: nu ma face declaraţii. Toate declaraţiile tale au fost mincinoase. Cum aveţi tupeul? Îl aveţi pentru că PSD, care e opoziţia, nu spune nimic. Opoziţia a ieşit după 48 de ore. Astăzi în PSD există, cum există şi în PNL, foarte mulţi oameni care au făcut ceva în politică.

ADVERTISEMENT

Nu vă încadraţi, domnu’ Ciolacu. Aţi ajuns şef în PSD printr-o conjunctură pe care o ştiţi foarte bine şi o ştie şi Dănuţa. Vă bateţi joc de ea. Ieşiţi după 48 de ore cu o declaraţie absolut imbecilă, din care s-a înţeles că singurul cu care vorbiţi şi căruia îi răspundeţi la telefon este Iohannis. Sunteţi preşedintele PSD.

Aţi ieşit să ne explicaţi nouă că vă certaţi cu Dăncilă? Ce treabă avem noi? Ce mă interesează pe mine răfuielile voastre pe caşcaval? Nu vă e ruşine? Ăsta e partid de opoziţie? Dacă sună Iohannis îi răspunzi? Cui ai comunicat asta? Cum ai răspuns şi la moţiune? Faptul că voi acceptaţi să trăiţi într-un bordel, prostituându-vă în toate felurile, arată flegma pe care o aveţi pentru populaţie. Fotografia e portretul bordelului general din politică”, a spus Dana Budeanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT