Life

Dana Budeanu o desființează pe Clotilde Armand. Acuzații grave la adresa primarului sectorului 1: „O firmă apropiată doamnei”

09.12.2020 | 12:29
Dana Budeanu o desfiinteaza pe Clotilde Armand Acuzatii grave la adresa primarului sectorului 1 O firma apropiata doamnei
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a lansat acuzații extrem de grave la adresa edilului sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, legat de gunoiul pe care nu îl strânge nimeni de pe străzi.

Vloggerița cunoscută pentru canalul ei de Youtube „Verdict” a scris pe Facebook un adevărat pomelnic despre problemele pe care le are de rezolvat Armand și modul greșit în care a început munca la administrația locală.

ADVERTISEMENT

Budeanu o acuză pe franțuzoaică de faptul că vrea să bage în mod deliberat în faliment Romprestul, firma care face curățenie în sector, pentru a angaja o companie apropiată de cercul ei.

Dana Budeanu, atac fără precedent la adresa lui Clotilde Armand

„Doamna Clotilde refuză plata facturilor, deși are 300 mil în buget și încă 220 mil la Compania de Investiții. Refuzul are unicul scop de a falimenta Romprestul pentru a putea fi cumpărat de o firmă foarte apropiată și cunoscută doamnei și apropiaților ei”, este acuzația extrem de gravă pe care a lansat-o Dana Budeanu în mediul online la adresa lui Armand.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a oprit aici: „Echipa doamnei Clotilde Armand nu există. Și-a adus o prietenă la cabinet (cică șefă de cabinet ?), deși cabinetul Doamnei are un singur post) , care solicită documente funcționarilor, fără să aibă̆ vreo calitate. Prin abuz de putere obligă funcționarii să încalce secretul profesional, reglementat de codul administrativ.

Și -a adus o altă prietenă, dna Dragu, care împreună̆ cu doamna Frone, solicită documente funcționarilor din primărie și subordonate, și se joacă cu bugetul acestei instituții.

ADVERTISEMENT

Niciuna dintre cele două doamne nu au vreo calitate în cadrul instituției. Domnul Milea, consilier general, împreună̆ cu domnul Păiuși, consilier local, fac turul direcțiilor din primărie și subordonate solicită̂nd informații și documente. Aceșția amenința în gura mare toți funcționarii care par că nu și doresc să pupe inelul”.

Dana Budeanu a scris în finalul expunerii sale lungi, pe 7 puncte, că niciunul dintre presupusele abuzuri pe care vrea să le facă primarul nu îi vor ieși.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: