ADVERTISEMENT
Life

Dana Budeanu o ia razna din nou: „Trei miniștri sunt fii de securiști. Tații lor au fost șmecheri, ei sunt fătălăi”

Autor: Claudiu Ilie | 04.01.2021 | 23:19
Dana Budeanu o ia razna din nou: „Trei miniștri sunt fii de securiști. Tații lor au fost șmecheri, ei sunt fătălăi”
Dana Budeanu Sursa foto: Facebook

Designerul vestimentar Dana Budeanu a afirmat că trei dintre actualii miniștri, toți trei de la USR-PLUS sunt „fii  de securiști”. Budeanu i-a catalogat, la Antena 3,  pe cei trei miniștri – Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui – drept „fătălăi”, în timpe ce tații lor ar fi fost „niște șmecheri”.

ADVERTISEMENT

Noua ieșire a Danei Budeanu a fost provocată de cererea deputatului Iulian Bulai (USR) de inițiere a unei anchete parlamentare privind programul de Revelion al TVR.

Trecând de la Bulai, Dana Budeanu i-a menționat pe cei trei miniștri din guvernul Cîțu.

„Securiștii erau bine pregătiți, șmecheri”

Doar trei miniştri din marele guvern de coaliţie sunt copiii unor foşti mari securişti. Mie îmi plac securiştii mult, dar hai să recunoaştem această stare de fapt. Căutaţi pe net, pe Google, trei nume: Năsui, Drulă, Voiculescu (Vlad). Eu nu am nimic cu ei. N-ai cum cu fătălăii ăştia. Mai bine vedeau taţii lor care au fost nişte şmecheri. Securiştii înainte de Revoluţie erau extrem de bine pregătiţi, şmecheri. Şi acum să te uiţi la fii-tu şi fii-tu să fie Năsui. Gândiţi-vă la anvergura acelor oameni şi la ce se întâmplă cu măscăricii aştia care vin cu sacul în spate, cu sandvişuleţ, ne explică ei cum se conduce ţara”, a spus Budeanu.

Ea a afirmat că intenția lui Iulian Bulai reprezintă un act inacceptabil de cenzură împotriva unei emisiuni de umor.

ADVERTISEMENT

Cum să cenzurezi râsul?! Oriunde pe glob, în ţările civilizate, toţi comedianţii râd de prim-miniştrii, de toată lumea. Gândiţi-vă ce a păţit Trump, ce păţeşte azi Boris Johnson. Nu intervine nici miliţia, nici ONG, niciunul ca Bulai ăsta, nici nu ştiu de unde a apărut. Nimeni nu intervine, pentru că naţiile civilizate se bucură, râd. Inclusiv în timpul războaielor mondiale se făceau spectacole despre război, se râdea despre asta. Nu cred că putem compara drama acelor ani cu 2020”, a spus Budeanu.

Ea crede că atacul parlamentarului Iulian Bulai la adresa televiziunii publice este o încercare de înlocuire a actualei conduceri cu un reprezentant al USR-PLUS.

Probabil a existat o negociere după alegeri şi TVR trebuie să ajungă la USR PLUS “2 şi-un sfert”. Aşa le spun eu, e un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea. Domnul Bulai, jobul pe care îl aveţi azi pe banii mei e primul dumneavoastră job, în afară stat prin piaţă statuie şi luat bani. E primul job real. Cum să conteşti vreodată activitatea oricui când tu ai fost la serviciu două zile?”, a mai  spus Budeanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!