Life

Dana Budeanu, reacție dură după ce s-a aprobat consumul greierilor de casă: „Un cretinism”

Dana Budeanu, reacție dură după ce s-a aprobat consumul greierilor de casă. Iată ce a avut de spus creatoarea de modă după ce UE a pus greierii pe lista alimentelor comestibile.
05.09.2022 | 19:13
Dana Budeanu reactie dura dupa ce sa aprobat consumul greierilor de casa Un cretinism
Dana Budeanu, reacție dură după ce s-a aprobat consumul greierilor de casă. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a avut o reacție dură după ce s-a aprobat consumul greierilor de casă. Iată ce a avut de spus creatoarea de modă!

Dana Budeanu, reacție dură după ce s-a aprobat consumul greierilor de casă

Dana Budeanu s-a declarat revoltată de faptul că Uniunea Europeană a aprobat consumul greierilor de casă, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a dezvăluit că transformarea greierilor de casă în alimente este un „cretinism” lăudat de progresiștii care vor să ne facă să mâncăm insecte și cai verzi pe pereți, a spus Dana Budeanu.

Vedeta de televiziune a mărturisit că nu crede că oamenii vor începe să mănânce greieri, dar acest lucru va fi făcut de către progresiști, persoane pe care le acuză că nu se spală și vor să stea în frig.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a numit știrea referitoare la introducerea greierilor în lista de alimente drept „subiect de rostogolit”.

“Mi se pare un cretinism. Ni se dau aşa nişte subiecte de rostogolit, trebuie să fim deschiși. Ăsta este progresismul, știți? Trebuie să fim deschiși acum pentru a mânca insecte şi cai verzi pe pereți.

ADVERTISEMENT

Eu nu cred că se va întâmpla acest lucru. Progresiștii, da. Ăștia care nu se spală, care vor să stea în frig (…)

Tot aia ne încurajează să mâncăm insecte că au mâncat ei viermi şi au fost buni. Continuați. Aşa încet, încet se schimbă lumea. Avem timp. 50-100 de ani mâncați voi viermi, insecte, gândaci şi ne spuneți cum a fost”, a fost intervenția Danei Budeanu de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu vrea să se facă studii despre consumul de greieri

Dana Budeanu a mai spus că ar vrea mai întâi să se facă niște studii care să arate că consumul de greieri este sigur, pentru ca apoi să mănânce și restul oamenilor.

Designerul vestimentar chiar a spus că „Nu vreau peste 5 ani să încep să nu mai am degete la picioare”, acesta fiind motivul pentru care cei care susțin mâncarea greierilor ar trebui să fie cobai vreme de câțiva ani pentru a se certifica siguranța de consum a greierilor, a afirmat Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT
Tags: